Annons
Annons


NATURLIG & EKOLOGISK HUDVÅRD


För ett tag sedan när jag gjorde ett reklamjobb så kom jag i kontakt med Rosenseriens produkter och har sedan dess blivit helt kär! Det är så viktigt att smörja in kroppen med bra och naturliga produkter, då huden är kroppen största organ och tar upp allt vi smörjer in den med.

Här är mina favoriter som jag anväder dagligen: 

Ansiktstvätt // Ansiktskräm // Deo //Morotsolja

Beställer ni i webshoppen så får ni 100kr avdrag i kassan om ni anger koden: ros

Annons

4 kommentarer till “NATURLIG & EKOLOGISK HUDVÅRD”

  1. Ja! sånt här borde lyftas fram mer!
    Själv använder jag märket Maria Åkerberg (fd dermanord) som också har naturliga hudvårdsprodukter, tycker det är super bra. Har dock aldrig testat något från rosenserien. Men behöver en ny deo snart så kanske borde passa på att testa en deo från rosenserien då 🙂
    Nyligen bytte jag även ut schampo, balsam och duschtvål mot naturliga alternativ. Och jag tror att min kropp kommer bli glad över att slippa bli dränkt i kemikalier.
    Människor borde bli mer uppmärksamma på vad det är de faktiskt smetar in kroppen med (och stoppar i den)!

    1. ja ellerhur! De flesta är så medvetna vad de stoppar i sig och smörjer sedan in kroppen största organ i gifter. galet. Deon är superbra och deo är tydligen extra viktigt att den är giftfri så testa den 🙂

  2. Hej Ida! Jag har några frågor som jag vill ställa till dig. Är frukt nyttigt? Hur många frukter ska man äta om dagen? Skulle du kunna skriva en lista på olika frukter som är lite nyttigare än de andra frukterna? Vilka frukter går bra och äta om man vill gå ner i vikt? Och vilka frukter är bra att äta efter t.ex styrketräning? Är avokado nyttigt? Jag älskar din blogg och du inspirerar mig verkligen. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar