Annons
Annons


NÄR MOTIVATIONEN SVIKER


20140805-104844-38924615.jpg20140805-104845-38925236.jpg

After-workout pic – Tired, sweaty and happy.

Igår mötte jag upp Alexandra för lite träning. Både var helt döda av den otroliga värmen som är så hade vi inte haft varandra så hade det inte blivit så mycket träning 😀 Haha.

Annons

Jag hade brutal träningsvärk i benen efter mitt benpass jag körde i söndags så det blev en 40min PW på bandet i uppförsbacke + styrka för magen. Ett riktigt ”mespass” men sådana får man ha ibland och speciellt när det är 35 grader varmt. Haha. Riktigt skönt var det och idag känner jag mig asladdad för ett riktigt styrkepass.

English: Yesterday I met Alexandra at the gym for some training. Both were really tired because of the hot weather and if we had not had each other we had never done it. My legs was so sore after sundays heavy leg workout so it was really nice to just do 40 min power walk with incline and some an-workout. Today I feel much better and happy to do a ”real” workout!

VINNARE AV POLE CAMP TÄVLINGEN! -Nu har jag dragit 2 lyckliga vinnare av Pole Dance lägret och det är Malin Stampe och Janet Lundberg. Ni kommer inom kort bli kontaktade av StudioDQ på mailen så håll koll 🙂 STORT GRATTIS och så kul att så många anmälde sig! Fler tävlingar kommer framöver 🙂 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar