Annons
Annons


NÄR MAN VILL TRÄNA ALLT PÅ SAMMA GÅNG


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_9188-0.jpgIMG_9187-0.jpg

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Top – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! Vaknade upp med träningsvärk i ryggen idag. Osäker på om det är från torsdagens ryggpass eller om det är från gårdagens naprapatbesök som var brutalt (på ett bra sätt). Haha. Kan vara en kombo kanske. Har verkligen känt hur låst jag varit i bröstrygg och nacke det senaste och jesus vad det knakade loss igår. Kände mig som en ny människa efter.

Annons

Men i alla fall var jag på  gymmet i torsdags och körde ett helt rygg/mage/rumpa pass. Är ju där så sällan nu för tiden så vill köra allt när jag väl är där. Ni kan se hela passet nedan.

15 min PW 15% luning

10 stående rodd smith maskin X 3
10 amagövning boll X 3
10 latsdrag X 3
10 sittande rodd X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3
10 enbensbenpress X 3
10 ”jorden runt” X 3
10 crunch på bosuboll X 3

Det var allt och är ni osäkra på övningarna så kommer det en video på alla dem upp imorgon så missa inte det. Nu ska jag fixa lite ärenden inför Thailand och sedan ska jag träffa 2 vänner som är på  besök  i Sthlm som jag inte träffar allt för ofta. Såååå kul! Ha en fin lördag älsklingar! Puss, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar