Annons
Annons


NÄR MAN KÄNNER SIG BEGRÄNSAD


Har haft sååå himla ont i kroppen den senaste veckan och speciellt i nacke och skuldror. Vet att det är där det sätter sig så fort jag mår dåligt eller stressar. Tror mycket spänningar och sorg från mormors bortgång och begravningen sitter där + lite stress och oro. Igår tog jag tag i det och gick på 1 timmes gravidmassage. När hon masserade bakom mina skulderblad lät det som en grusgrop alltså. Fy satan vad ont det gjorde och det känns som jag har blåmärken där idag men OJ så gott det gjorde min kropp! Måste dock tillbaka då det finns mer att reda ut där så bokade tid även nästa vecka. Kan varmt rekommendera massagen på Spa By Us i Stockholm (Ej sponsrat, jag tycker bara den är grymt bra!).

Annons

Efter det lunchade jag med Mini. Till mig tog jag en sallad med sötpotatis, ärthummus, tahinidressing och ”fetaost” gjort på mandlar. Till mini blev det en Shiitake risotto med kokosbacon. Alltså MUMS! Märker verkligen nu att jag börjar bli hungrigare och kräver mer energi vilket inte gör mig något! Haha så nice att beställa 2 måltider!

Sedan var jag även på Yogaevent med Lululemon. Helt magiskt att yoga uppe på takterass i detta vädret. Hittade även en preggokompis 🙂

Fina Sanne var också där med sin lilla Frans.

Som ni ser i bakgrunden så kunde jag inte göra alla övningar. Haha. Så himla tråkigt att vara begränsad! Kan inte ligga på magen, inte på ryggen, får inte använda magmusklerna och i många lägen så klämmer jag Lilleman och det kanske inte är farligt men känns obehagligt. Så yogapasset blev ju inte det bästa jag gjort men ändå skönt!

Nu ska jag iväg ovh spela in ett TV-program. Ha en magisk dag! Puss, I

 

4 kommentarer till “NÄR MAN KÄNNER SIG BEGRÄNSAD”

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

    Spännande det där med tv-programmet :D.

    Gällande yogan så får du snart ta igen det :). Kommer gå fort nu tills mini är ute 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar