Annons
Annons


NÄR MAN INTE VILL LÄMNA MYSKLÄDERNA!


Hej älsklingar! Här kommer min dag i bilder från igår. Började dagen med frukost framför datorn. Det blev melon och en skål med havreyoghurt, skivat äpple, blåbär, pumpafrön, valnötter och mandlar. Såååå Himla gott!

Annons

Efter det jobbade jag hemifrån innan jag tog en promenad till Lindex showroom. Där hade jag så mysigt med tjejerna från Lindex och min stylist Annika. Vi pratade om livet och åt av ett magiskt fruktbord. Sedan testade vi byxor. Hittade 2 st favoriter som var så himla fina! Ser fram emot att använda dem och visa er.

Efter det fick jag slänga mig i en taxi till Pom & Flora för en lunch med Margaux och Arnold. Där satt vi och hade det mysigt i nästan 2 timmar. Margaux är verkligen en fantastiskt härlig och driven tjej. Många gånger tänker jag på henne när jag har det stressigt och klagar. Då undrar jag alltid hur hon får ihop allt med samarbete, blogg, videos mm och även ta hand om lilla Arnold. Jag är väldigt imponerad av alla drivna mammor där ute!

Jag åt i alla fall 2 avokadomackor, med green Tahini och Margaux tog en fruktsallad och en avokado/feta macka. MUMS!

Egentligen hade jag tänkt att ta mig till gymmet efter det men var helt slut och VRÅLHUNGRIG + att jag frös + att jag hade massa mail jag var tvungen att ta tag i så jag lagade en tidig middag och jobbade hemifrån i pyjamasen istället. Så kan det gå! Men jag har verkligen svårt att ta mig iväg till gymmet eller ens affären under gråa, kalla vinterdagar. Det är bara inte kul att lämna myskläderna och värmen. Haha.

Nej nu ska jag springa iväg på dagens 3:e möte. Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

 

3 kommentarer till “NÄR MAN INTE VILL LÄMNA MYSKLÄDERNA!”

  1. Tjena Ida!! Först och främst tusen tack för en underbar blogg med så mkt härlig inspiration :):) Jag har en fråga som kom upp när jag kollade på din senaste vlogg och du tog dina tillskott. Nyfiken på järntabletterna! Jag blir sjukt dålig i magen av minsta tillskottet järn, och blev bara nyfiken på om du upplevt samma? Alltså, skiljer det sig mellan olika tabletter, är någon typ av formulering mer ‘skonsam’, har du testat bättre/sämre, skillnad med vegans/icke-vegans kost? Hoppas du får en fortsatt underbar vecka <3 kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar