Annons
Annons


NÄR LIVET KÄNNS SKIT!


Efter frukost idag mådde jag verkligen illa och min energi var på botten! Var även jävligt grinig och inte alls en trevlig människa! Störde mig på allt Alex gjorde, att städerskan kom för tidigt så jag inte hann plocka undan, att mitt hår står åt alla håll och att solen sken rakt in på mig så jag blev för varm. Haha ja ni hör ju, surIda med massa hormoner som spökar.

Annons

När jag kom på att jag bokat in träning med min PT tänkte jag… helvetesj*vlak*k 😡 Först var jag sjukt sugen på att avboka men bet ihop och gick dit.

Ni har frågat efter övningar som passar när man är gravid och här kommer min favoritövning vi körde idag på passet. Riktigt bra och aktiverar både rygg, bål, rumpa och baksida lår. Kommer bli en ny favoritövning. Förutom den körde vi squats med pilatesboll i ryggen, vadpress, höftlyft, bröstpress i cable cross mm.

Nu ligger jag kvar på gymmet och stretchar och känner mig som en ny människa. Så glad att jag gick hit. Träning är ibland bästa medicinen. Nu hoppas jag på att denna härliga känsla stannar kvar i kroppen resten av dagen och att surIda håller sig borta 😂

Ha en fantastik fredag älsklingar!

6 kommentarer till “NÄR LIVET KÄNNS SKIT!”

  1. Så skönt att det vände för dig :). Man får känna så där ibland också, vara sur alltså 🙂

    1. Ja så skönt! Nu är humöret så mycket bättre! Ja man måste få låta sig själv få vara sur. Speciellt under graviditeten 😀

  2. Måste bara säga vilken fin hud du har, lyser verkligen om dig!☺
    Är du noga nu vid graviditeten att använda solskydd kontinuerligt med tanke på risken för pigmenteringar ?

  3. Har du några tips på rump/ben övningar man kan göra utan att använda bukmuskeln? Har nämligen opererat mig och får inte träna magen eller bröstmusklerns på 4 månader..

    1. Jag förstår. Det kan vara väldigt svårt att inte aktivera magen och det ärt även individuellt. De övningarna jag själv skulle testa är sittande lår curl, Sittande benspark, ”gynstolen” och andra maskiner i gymmet som man kan vila överkroppen i. Att ge sig på fria vikter höftlyft mm kräver ju att man spänner bålen. Mitt bästa tips är att rådfråga din sjukgymnast om övningar som funkar till just dig. Det är dummt att göra något som kan förstöra läkningen. Då kanske det tar ännu längre tid innan du kan träna på riktigt. Krya på dig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar