Annons
Annons


NÄR KROPPEN TAR SLUT


Jag och –> Kjersti

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen? Själv mår jag äntligen bra igen. Från förra veckan efter jag kom hem från TV-inspelningen fram tills igår har jag varit så trött. Hela kroppen har bara känts helt utmattad och jag har inte ens orkat svara på mina mail (vilket är väldigt ovanligt för att vara mig). Har tagit mig iväg till gymmet en gång men det var verkligen fruktansvärt. Hela kroppen bara sa nej så jag fick ta det väldigt lugnt. Tror det här beror på att jag haft en väldigt stressig vår som blev extremt maxad nu de senaste veckorna. Så mycket jobb + massor av saker med lägenheten och renoveringen. Puh! Blev nog för mycket och min kropp sa ifrån och då måste man lyssna. Vilade en hel del i helgen och har jobbat på halvfart de senaste dagarna så nu känner jag mig mycket piggare igen.

Annons

Var även hos min underbara naprapat Kjersti i måndags och det var sååå välbehövligt. Min kropp var så sliten och trasig efter TV-inspelningen jag gjorde men det fixade Kjersti. Hon är verkligen BÄST och behöver ni en bra naprapat så gå dit! Förutom stela och onda muskler ser även min rygg ut så här…

Här har det börjat att läka men ajaj vad ont det har gjort! Men men nu ska jag sluta klaga här! Nu ser jag en lugnare period komma och en magsik sommar! Berättar mer om planerna i ett inlägg imorgon 🙂 Puss, I

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar