Annons
Annons


NÄR GÅR FÖRBRÄNNINGEN NER?


question-answer

Hej Ida! Som vanligt, tack för en otroligt inspirerande blogg! Har en fråga; Vid vilken ålder får man svårare att gå ner i vikt och även att bygga muskler (som tjej). Jag förstår att detta är individuellt men rent generellt? Jag vet att detta låter väldigt fånigt men jag känner mig stressad att komma i form innan jag är 25 (är 19 nu), för att det känns som att efter det kommer det bli mycket svårare att få till en snygg kropp.

Annons

Hur är det egentligen? När går förbränningen ner för tjejer rent allmänt? Jag har som många andra tjejer mycket komplex för min kropp och är rädd att det snart är för sent att göra något åt det, haha.. Hoppas du förstod min fråga. Kram kram

SVAR: Hej Johanna och tack snälla 🙂 <3 Det här är inget du ska tänka på då det i alla åldrar går att gå ner i vikt och bygga muskler om man bara vill. Att man får sämre förbränning mm är bara en dålig ursäkt. Vi alla är olika så går inte att säga någon ålder men närmare 40 så kommer man behöva slita lite extra men det är inget som inte går. Jag tycker istället du ska tänka på att börja träna regelbundet och äta en varierad och hälsosam kost redan nu. Räkna inte kalorier eller gå på några konstiga dieter utan ät bra mat regelbundet och få in träningen regelbunder + vardagsmotionera så kommer du ha en hälsosam och frisk kropp livet ut. Låter inte det mycket bättre? Det kommer aldrig att bli för sent och ingenting är omöjligt! Kolla bara den 81-åriga mannen ovan 🙂 Så cool! Kramis

//Question/answer in swedish. Use google translate.

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar