Annons
Annons


NÄR DRÖM BLIR VERKLIGHET


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

12507624_491807954324051_8440450220389502602_n

Mina kära älskade vänner nu får jag äntligen visa er vad jag tillsammans med 3 andra härliga människor jobbat med i 1,5 år. Så sjukt coolt att se allt jobb bli verklighet i en helt egen webshop! Wiii kan inte fatta att det äntligen är verklighet?!

Annons

Shoppen heter –> Welloteket och där har jag samlat alla mina favoriter inom hälsokost och även satt ihop färdiga paket. Vi satsar på naturligt och ekologiskt och ni hittar allt från protein, veganskt protein, hudvård, bakprodukter, snacks, superfood, vitaminer, mineraler mm.

Har ni önskemål på fler produkter eller paket ni skulle vilja se i shoppen så maila [email protected]. Kolla gärna och kom med feedback då shoppen är till för er mina vänner och glöm inte följa oss på FaceBook –> HÄR och på instagram @welloteket för att ta del av massa bra erbjudanden.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

51 kommentarer | Translate


Annons
Laddar