Annons
Annons


NÄR DRÖM BLIR VERKLIGHET


IMG_2337.JPG

God morgon mina vänner! Är uppe tidigt idag och packar ihop eftersom jag ska åka tillbaka till Stockholm efter nästan 2 veckor i Åmål hos mina föräldrar. Har haft det så himla härligt med massa god mat, blåbärsplockning, löpning, sol, bad och umgänge med familj och släkt. Här på bloggen är jag inte så personlig utan vill man se närmare på hur jag har haft det så kolla mina vloggar på youtube (lägger de 2 senaste nedan).

Annons

Men alltså nu måste jag bara få sprida min glädje. För nästan ett år sedan tog jag beslutet att lägga upp lite mer klipp på youtube. Har haft en kanal länge men bara använt den för att visa någon övning som redskap till min blogg. Hade knappt några följare alls för 1 år sedan men i onsdag nådde jag gränsen 100 000 prenumeranter! HUR GALET! Jag fattar inte vad som hände?! Har verkligen fastnat för det här med video och redigering då jag känner att det ger en mer äkta bild av vem jag egentligen är och det blir inte lika ytligt som det kan bli på blogg och instagram. Har alltid känt att folk har förutfattade meningar om mig efter att bara se mig på bild men genom youtube så känns det som jag verkligen kan visa mitt rätta jag. SÅ TACK till alla er som följer mig där och prenumererar man inte så gör det gärna här.

Jag är så otroligt glad men även extremt chockad! Haha lilla jag liksom?! Men återigen TACK! Ni är bäst ♥ Massa kärlek, I

MINA 2 SENASTE VLOGGAR FRÅN ÅMÅL

22 kommentarer | Translate


Annons
Laddar