Annons
Annons


NÄR DET IINTE GÅR SOM MAN TÄNKT SIG!


God måndag från Paradiset älsklingar! Nu har äntligen min fotograf Lisa och hennes kompis Mikaela kommit hit och vi har så trevligt tillsammans. Vi har även kört full fart med fotning, filmning och redigering och det känns så bra.

Annons

Här om dagen åkte vi till en superfin strand där vi hängde i några timmar för att fota och kolla efter fina platser. 

Vi hittade denna gungan som jag och Lisa tyckte var perfekt för att ta bilder tillsammans och det började ju bra…

Sedan skulle vi i försöka stå upp och ja ni ser ju, det gick åt h*lvete! haha. Så himla roligt hade vi i alla fall.

Slutade med att jag fick stå själv istället. 

Efter lite fotande så tog vi lunchpaus. Jag kunde ha suttit där i timmar då tiden bara går när man har så vacker utsikt. Jag åt fried Rice with Vegetables och NO EGG! Haha. Jag kan verkligen inte få nog av denna maträtt! Äter minst en sådan om dagen. Så himla gott är det och jag fattar inte varför Thairestaurangerna i Sverige inte får till det lika gott? Vill testa göra hemma sedan. Har ni något bra recept så dela gärna med er?

Sedan fick jag även berättat för mig att de här fina träden är bananträd. Ååå känner sådan kärlek till dem. Drömmen är att ha ett eget bananträd hemma. Kan dock bli lite svårt i Sverige va? Haha.

Nej nu ska jag gå en sväng till gymmet ovh träna fota lite övningar. Ha en fantastisks måndag älsklingar!

 

11 kommentarer till “NÄR DET IINTE GÅR SOM MAN TÄNKT SIG!”

  1. Tips på om du vill bli med bananträd: mina föräldrar köpte en lägenhet i byn Albir i Valencia-regionen i Spanien för två år sedan. Där finns bananträd på gemensamma poolområdet i lägenhetsområdet. Så satsa på en lägenhet i Spanien 😊

  2. Hej Ida! Jag har precis blivit vegan och fyllde år igår att jag åt kött till middag. Har verkligen skuldkänslor och känner att jag inte vill fortsätta längre. Har du nån motivation?

  3. Hej! Tänk på bara att även om du tar utan ägg innehåller nästan alltid fried rice fiskolja 😊 ätit i Thailand och gjort själv. Så skulle sagt vegan för å vara säker 😊

    1. Hej! Jag svarar på det i ett inlägg längre fram i bloggen, samlar alla kommentarsfrågor där 🙂 Hoppas det är okej! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar