Annons
Annons


MYSFIKA MED LILLA BEBISEN


IMG_9945.JPGIMG_9944.JPGIMG_9942.JPG

I fredags hade jag finbesök av en av mina bästa vänner och hennes nyfödda dotter. Jag kan fortfarande inte förstå att denna lilla varelse har kommit ur min vän!? Så sjukt det där med barn tycker jag! Haha. I alla fall var det supermysigt och jag nöjd på en nyttig och ekologisk fika från RAW-sallad. Min specialsmoothie på banan, äpple, spemat, ingefära, hampa, citron och kokosvatten tillsammans med deras goda Raw-food bollar + mörk choklad och chai te. Så mysigt och jag gillar det hr med att anordna fikor hemma 🙂

English: This friday one of my best friends visited me with her new borne daughter. I can’t believe that this cute little girl is my friends child? We had a super cosy time and ate healthy snack from Raw-sallad. Green smoothie with banan, apple, ginger, lemon, hemp , spinach and coconut water with super tasty raw food balls + dark chocolate and chai tea. So cosy!

 

Annons

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar