Annons
Annons


MYROR I BENEN


Hej alla barn, Nu har jag myror i benen! Har varit på mitt nya jobb hela dagen vilket känns fantastiskt roligt och spännande men mycket nytt att ta in. Sedan så sitter man ner hela dagen och det är inte min kropp van vid så ska ta med den ut på en liten promenad tror jag minsann 🙂

Annons

Är heller inte van att vara helt ledig så här på eftermiddagen! Känns jätte konstigt? 😀 haha, måste hitta någon aktivitet jag kan sysselsätta mig med! Dansa har jag tänkt att göra så småningom, men just nu går det inte då min tå fortfarande gör ont 🙁 Någon som kan tipsa mig om en rolig träningsaktivitet förutom dans eller Pole Dance?

Funderar på någon slags fighting? Eller box kanske? Eller ska man kanske börja ta lite Bikramyoga igen? Ni får jätte gärna tipsa mig om era favorit träningsformer? 🙂

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar