Annons
Annons


#MYPLANTBASEDSTORY – ÄT MER GRÖNT!


myplantbasedstory

Hej mina älsklingar! Här kommer en väldigt viktig video och en utmaning som jag hoppas att ni alla är med på! Ni har länge frågat efter en kostbaserad utmaning och här kommer den! Wohoo. Jag utmanar er att vara med i Alpros utmaning –> #myplatbasedstory där ni under 21 dagar ska äta mer grönt. Hur bra är inte det?

Annons

Vet att många av er har velat äta mer grönt så då är den här utmaningen perfekt att vara med i! I videon förklarar jag hur det går till + att jag tipsar om mitt favoritrecept på smoothie som jag äter till frukost varje dag. Så vilka är på utmaningen mot en grönare livsstil?

Kolla på videon –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Alpro)

4 kommentarer till “#MYPLANTBASEDSTORY – ÄT MER GRÖNT!”

  1. Åh, smoothien lät ju supergod! Ska lätt prova den någon dag 😀
    På dina träningsbilder ser det ofta ut som att du bara har ett träningslinne och ingen sportBH, tycker det är så himla mycket snyggare än när man har knölat in en BH under linnet! Använder du bara linne eller har du linnen med inbyggd sportBH? Kan inte du tipsa om några sådana linnen isåfall? 🙂 Puss o kram

  2. Kan verkligen varmt varmt rekommendera dig att läsa boken Grönt för livet av Victoria Boutenko! Boken är lättläst, inspirerande och väl vetenskapligt underbyggd. Författaren berättar om varför man genom att mixa massor av bladgrönt ger näring åt kroppen och på så sätt kan bygga upp sitt immunförsvar och sin hälsa. Tack för en så sjukt bra blogg! Kram 🙂

  3. Wihoo, perfekt detta ju! 😀 Precis bestämt mig att jag från och med idag ska till en månad framöver utmana mig själv att utesluta socker helt från min livsstil, och även fokusera på mer av det gröna, superfoods, och nyttig kost generellt. Så jag är ALL IN OFC! BTW: Vilken av de superfoods pulverna som du använder skulle du vilja säga ger bäst lyster i huden på en månads användning? Vill få bättre och mer hälsosam hy med fin lyster!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar