Annons
Annons


MY NEW WHITE SNEAKERS


ida-warg vita-sneakersSweater – HERE (adlink) // Jeans – Similar HERE (adlink) // Shoes – HERE (adlink)

 –

Var bara tvungen att visa er mina nya skor. Jag älskar vita sneakers och mina förra har jag totalt slitit ut och lämnade dem i en soptunna i Thailand då de sprack.

Annons

Haha. Nu har jag införskaffat mig ett par nya fina och på dessa är det en liten osynlig ”klack” som gör att benen blir lite hetare än i vanliga fall. Haha perfket! Gillar ni att jag slänger in lite vardags bilder ibland eller tycker ni det är tråkigt?

//English: Just have to show you my new shoes. I love white sneakers and my old one broke because I used them so much so I had to throw them in a garbage can in Thailand. Haha. But now I bought new nice ones and on these its a small invisible heel which makes your legs look faboulous. Perfect! 🙂 Do you like that I post casual clothing or do you just think its boring?

27 kommentarer till “MY NEW WHITE SNEAKERS”

  1. KUL med vardagsbilder!! Allt du skriver om är intressant att läsa 😀 Du är så bra, en av mina största inspirationskällor <3 Kram!

  2. Jag tycker det är kul att du tar in lite av din vardag också, fast jag älskar såklart dina andra inlägg med! 🙂
    Vad fina skor! Har tänkt köpa dem ett tag men nu blev det ett par vita sneakers från Palladium istället.

  3. Men dina är ju i guld, och dom på nellys är svarta..? fast dom kanske sålde i guld först, så tog dom slut. och nu i svart. Eller har jag fel? Känner mig lite confused here. Men faaan va snygga skor alltså! Älskar den lilla detaljen med guldet, inte för lite, och inte för mycket. Precis så mycket som man vill att de ska vara. Och att dom är vita gör de bara mer snyggt!

  4. det är jättekul att du lägger in vardagliga bilder med, lite variation skadar ej och du gör annat utanför träningen med 🙂 de var sjukt snygga btw <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar