Annons
Annons


MSM


msm-holisticMSM – HÄR!

God morgon mina älsklingar! Igår spenderade jag kvällen med att läsa massa artiklar om MSM som är organsikt svavel. Holistic har precis fått in denna superprodukt och jag har verkligen längtat! Jag testade den för några år sedan när jag var i USA och kommer ihåg att min mage blev så bra.

Annons

Efter det har jag helt glömt bort den, men nu jäklar tar jag den varje dag.

Förr så fanns svavel naturligt i maten som bla i mjölk och spannmål men nu för tiden är nästan allt borta. Så är det ju tyvärr med all mat och det är därför det är viktigt att äta ekologiskt och det kan vara bra att ta tillskott av vitaminer och mineraler. Jag kommer ta detta MSM varje dag nu framöver och se om det blir bättre.

När jag har läst runt så står det att MSM ska vara väldigt… bra för lederna, hår och naglar ska bli starkare, huden mjukare, har god effekt på allergier och astma, motverkar reumatism och förstoppning, man blir piggare, bättre immunförsvar, reducerar värk i kroppen, är avgiftande och massa annat bra. När jag har googlat runt så har jag läst galet många mirakelhistorier om folk som blivit friska från svåra sjukdomar, blivit av med allergier, läkt skador mm. Har ingen aning om det är sant eller inte men ska bli kul att testa och se om jag märker någon skillnad.

När man börjar ta det så bör man vara försiktig med dosen då den är väldigt avgiftande och symtomen man har kan bli värre men det står att man ska börja med 1 kryddmått och sedan öka tills man känner effekt. Alltså jag kan berätta så mycket om vad jag läst men bättre att ni läser själva. HÄR och HÄR har ni två lite enklare artiklar och vill ni ha ännu mer så googla.

Någon av er som testat MSM och märker ni någon skillnad?

//English: A post about MSM. Use google translate for this one <3

27 kommentarer | Translate


Annons




Laddar