Annons
Annons


MSM TAR BORT LEDSMÄRTA + PIGG AV SPIRULINA


IMG_9098.JPG

Hej mina fina vänner! Får dagligen mail och kommentarer från er där ni berättar hur kosttillskott som jag tipsat om hjälpt er. Det är såå härligt att höra! Welloteket är min webshop som jag startat tillsammans med 2 härliga personer. Jag startade den med syfte just att hjälpa människor och vi tar bara in produkter jag tror på och kan rekommendera. Vi gör allt från hjärtat och för oss är det absolut viktigaste att hjälpa människor och dela med oss av bra produkter, inte att tjäna pengar. Det finns många webshoppar med hälsokost men tyvärr så tar de även in produkter som är mindre bra men som man tjänar mer pengar på att sälja. Där tycker jag Welloteket har en styrka och ärlighet som jag hoppas lyser igenom. Vi försöker också ta till oss feedback och lyssna på er om ni saknar någon produkt i sortimentet eller önskar något annat på sidan.

Annons

Har ni önskemål så maila gärna [email protected] Sedan glöm inte följa oss på instagram @welloteket där vi delar med oss av nyttiga recept. Ni hittar även recpet i vår blogg på welloteket.se

Innan jag slutar babbla vill jag bara dela med mig av 2 härliga mail jag fått…

”Hej Ida!  Jag läser din blogg ibland när jag tycker det är något intressant. Och jag såg för ett tag sedan att du skrev om MSM så jag köpte det. Det har iaf tagit bort i princip all min ledsmärta jag haft i 15 år. Är helt chockad! Hur kunde det bli så bra redan efter några veckor? Jag har aldrig haft hår på bröstet, men nu har det börjat anläggas en matta och håret växer mycket snabbare, och känns som kvalitén på hårstråna blivit bättre. Gör det där pulvret allt detta?”

”Har legat på ett litet underskott i kalorier ett tag i syfte att gå ner bara något kilo (vet att jag inte behöver mer), och trots detta ökat fysiska prestationen ganska mycket på gymmet! Detta har nog aldrig hänt förut och med anledning av detta, kan jag bara dra slutsatsen att jag måste ha gjort en förändring i mitt intag varje dag. Och den stora förändring jag har gjort är att tillägga Spirulina i morgon- och eftermiddagssmoothies. Jag har aldrig tidigare varit med om att man kan vara piggare och orka mer samtidigt som man går ner i vikt!! Riktigt häftigt! 
Welloteket.se har jag beställt min spirulina på.”

(Inlägg i samarbete med min webshop Welloteket) 

7 kommentarer till “MSM TAR BORT LEDSMÄRTA + PIGG AV SPIRULINA”

 1. Wargen snälla svara på min fråga?❤️ Du är en stor inspirationskälla!! Go girl!!❤️

  Min pojkvän försöker gå UPP i vikt, finns det några produkter på Welloteket du rekommenderar? ?

  1. MSM är svavel… Det man tar som kosttillskott är framställt från pappersmasseprodecuren från timmer.

   Kollagen är ett protein som finns i oss och hos djur.

   Kollagen (även keratin) har svavel som en viktig beståndsdel, men vi har brist på det idag och därav tar man msm.

   MSM kan man säga ”bygger upp kroppen” men rensar den också till en början och därav rekommenderat att börja med en pyttedos och öka per vecka eller hur man känner. Blir utrensningen för tuff för en så backar man ett steg. Utrensningssymtom är tex huvudvärk,pigghet eller trötthet, finnar m.m. MEN med tiden får man bättre hår, hud, naglar, ledvärk försvinner m.m.

   Det är väldigt individuellt hur snabbt man kan öka dosen och vilken dos man ska stanna på.

 2. Levererar welloteket produkter också till utomlands? Jag bor i Finland och skulle gärna vill beställa produkter.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar