Annons
Annons


MOTIVATIONS TIPS!


Många har frågat och undrat om hur man motiverar sig själv till träning? Det är lätt att vara taggad i början och sedan dalar motivationen och man tappar allt.

Tänkte dela med mig av mina bästa tips…

Annons

WARGENS MOTIVATIONSTIPS

– Sätt upp ett mål med din träning. Det behöver inte vara ett stort mål som att vinna VM i simning eller bli värsta Body buildern, utan det kan vara enkla saker som att kunna göra 30 perfekta armhävningar, gå ner 3 kilo, kunna springa 5 kilometer på en bestämd tid mm. Alltid roligare att ha ett mål att sikta mot!

– Träna sådant du gillar. Det finns oändligt många träningsformer så hitta din favorit och gör träning till något roligt… Box, Simning, Cykla, Löpning, Stavgång, Dans, Kampsport, Body pump, Yoga, Aerobic, Tennis, Golf, Pilates, Fotboll, Hockey, Crosstraining, Styrketräning, Crossfit…

– Gör ett schema för veckan och planera in träningen som om det vore tex. ett viktigt möte. Då ställer man in sig på att det är träning och bokar inte in något annat där.

– Träna tillsammans med någon. Mycket roligare och svårare att boka av träningen om man bestämt ”träningsträff” med någon annan.

TRÄNING ÄR ROLIGT OCH NÅGOT MAN MÅR BRA AV SÅ KÖR HÅRT! 🙂

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar