Annons
Annons


MÖTE MED SKIVBOLAGET


Nej nu får det vara nog med bloggstopp! Förstår att ni saknat mig! Nästan så jag saknat mig själv! Lämnade in min iPhone på verkstad idag så den får jag inte för ens om 2 veckor 🙁 Datorn är fortfarande lika död, men har fått lånat ett Äpple av en fin människa så jag klarar mig fint! 🙂

Har hänt och händer mycket nytt i mitt liv just nu! Har bla.

Annons

köpt en ny TV. Hahah idiot kanske ni tänker nu! Hennes mobil och dator har gått sönder och hon går och köper en ny TV 😀 haha nä men det är så att det är skärmen på min laptop som gått sönder och därför har jag köpt en TV som jag kan koppla in datorn och använda TV:n som skärm. Smart va?

Sedan händer det massa nytt med tjejgruppen! kan inte riktigt fatta att det händer!  Våran manager från LA är här nu och han är riktigt trevlig! Var på möte i söndags och sjöng för honom och han berättade massor om vad som händer! 🙂 Wiii… Nu alldeles snart ska jag även följa med på ett viktigt möte med vårat skivbolag. Spännande!

Här kommer bilder från våran mysmiddag i söndags.

Tasha & Jag.

Jag & bortskämda Paulina ;D

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar