Annons
Annons


MOROTS SCONES MED RÖDBETSSMOOTHIE NÅGON?


IMG_8826.JPGIMG_8827.JPGWoop vilken dag! För er som vill veta mer om dagen så in på min app –> Wargpower i Mikz och läs. Förmidagen spenderade jag i köket och jag har bakat glutenfria morots scones och gjort en supertrevlig och nyttig rödbets smoothie.

Annons

Pga. tidsbrist så fick det bli min lunch idag. Recept på båda kommer upp på bloggen inom kort och även i min receptbank på appen. Båda blev riktigt goda och måste testas.

Nu har jag precis kommit hem och ska fortsätta pyssla i köket. Nu ska jag laga rödbetshummus och en madelmjölk som man kan dricka som efterrätt. MUMS! Träning vet jag ännu inte om det blir något av idag då jag har en del att stå i, men har sådan grym träningsvärk i ben/rumpa från igår så en vilodag kan vara behövlig. Haha.

English: Woop what a day! For those of you who want to know more about my day can find it in my app –> Wargpower in Mikz. This morning I did gluten free carrot scones and a beet root smoothie. Both of them was so tasty and I will post the recipe both here on the blog and in my recipe bank in my app. Now I will continue my cooking in the kitchen and I will try to do a beet root hummus and a sweet almond milk that you can have for dessert. I think I will skip the training today because I have a lot of work to do and my les/butt are so sore after yesterdays workout. I think I need a rest day, haha. 

 

13 kommentarer till “MOROTS SCONES MED RÖDBETSSMOOTHIE NÅGON?”

 1. Hejsan! Ville bara fråga dig vad du tycker om att inte äta en middag på kvällen. Alltså om man istället äter mer ett kvällsmål som yoghurt/kvarg med müsli, knäckebröd med pålägg, havregrynsgröt, ägg osv… Om man istället då äter ett litet större mål på dagen och sedan tar ett enklare på kvällen?

  Vad anser du om det? (till någon som tränar 5 ggr i veckan, vad rekommenderar du?)

  1. Jag rekommenderar absolut att äta en riktig middag och speciellt om man tränar så mycket som du gör. Din kropp behöver näring och energi.
   Kram Ida

 2. Hi! You’re such an inspiration! I just started blogging about me – a 16 year old swedish health nut. I will post recipes and healthy stuff daily! Please leave a comment so I knew you were there! Btw, I have a delicious beetroot juice recipe in my blog, check it out!

 3. Hej! Läser din blogg varje dag och tycker du har en bra syn på kosthållning och träning så därför väljer jag att fråga dig om detta.
  Jag har under ett år haft njurbäckeninflammation, förkylningar, halsinfektioner osv, jag har inte kunnat träna alls och när jag har försökt så har jag bara blivit sjuk och fått ont i halsen. Opererade bort mina halsmandlar för ungefär två veckor sen, men fick såklart komplikationer som gjorde att jag måste vila extra länge. Men om ungefär två veckor så får jag grönt ljus att börja träna lite långsamt och komma igång igen. Jag vill också ta tag i min kost, men vet inte hur. Som du kanske förstår så är mitt immunförsvar kört just nu efter all antibiotika jag ätit. Jag har lite frågor bara och det vore hur snällt som helst om du ville svara.
  Hur kan jag börja lugnt igen? Är det promenader eller vad ska jag göra?
  Hur ska jag äta för att få en stark kropp och hur ska jag boosta mitt immunförsvar?
  Jag vill egentligen inte gå ner i vikt, utan vill få en stark kropp som orkar eftersom jag bara är sjutton år så vill jag inte att min kropp redan ska börja ge upp.
  Kanske lite rörigt skrivet, men hoppas du kan förstå. Är otroligt tacksam för svar!

  1. Hej fina du! Att börja med promenader är en jätte bra ide och sedan känna sig fram. Yoga är också en bra träningsform du kan börja med som är lite lugnare. Sedan börja med ett pass styrketräning i veckan och trappa upp. Efter en sådan kur skulle jag rekommendera dig att ta goda magbakterier. Jag tar några som heter Lactovitalis –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/lactovitalis-27.html
   Att äta bra och ren mat regelbundet kommer stärka din kropp och immunförsvar. Jag skulle även rekommendera att skippa mjölk och gluten då det kan skapa inflammationer i kroppen. Kolla mina recept och testa dem. De innehåller alla bra och ren mat. Lycka till Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar