Annons
Annons


MORGONTRÄNING FICK STARTA DENNA TORSDAG


God Morgon Vänner! Igår var det vilodag med endast en härlig kvällspromenad med min pojkvän. Så skönt att få röra lite på sig och jag blev så sugen på promenad att jag ställde klockan på 6.30 imorse och tog mig en 55min lång PowerWalk innan jobbet. Det händer inte jätteofta nu för tiden då mina träningsmål ser lite annorlunda ut, men jag måste säga att börja dagen med aktivitet är så skönt! Man kommer verkligen igång ordentligt! 🙂

Bild från gårdagens promenad. Strandvägen och Djurgården är så vackert!

Annons

Var det någon av er som orkade sig upp ur sängen för att köra morgonträning?

8 kommentarer till “MORGONTRÄNING FICK STARTA DENNA TORSDAG”

 1. Första gången jag kommenterar här – har kikat in lite titt som tätt ett tag tillbaka nu dock =) Härlig och ”vettig” sida!
  Är själv extremt morgontrött men av någon oförklarlig anledning vaknade jag redan innan 6 av mig själv i morse och var pigg =D Istället för den vanliga slöa 10-min-promenaden fick jag och min hund oss en PW på 5 km istället =) Så skönt!

  http://the-best-of-sarah.blogspot.se/

  1. Hej sara och tack vad glad jag blir för din kommentar! haha jag känner igen mig i morgontröttheten så grymt jobbat att du körde en längre promenad idag 🙂 Visst är det värt det? 🙂

 2. Låter härligt! Jag kör enbart morgonträning. Enda tiden på dagen då jag har möjlighet att träna och jag tycker det är perfekt. Idag är det däremot vilodag från gymmet så jag tog bara en långpromenad med hunden. Ha en bra dag!!

  http://www.ninamoller.se

 3. Jag går nästan alltid upp vid kl 7 och äter frukost och drar till gymmet och styrketränar. Nu senaste veckorna har jag även börjat peta in powerwalks innan frukosten några dagar i veckan. Inget slår träning på morgonen! 🙂

 4. Hej , jag har en fråga angående ägg. Jag e helt besatt av ägg :p Jag äter en omelett varje dag med 6 äggvitor, skippar alltså gulan o har massa goda grönsaker i och sen äter jag 2 ägg som snacks med gulan. Är det farligt att äta så mycket ägg?

  1. Hej! Det låter ungefär så som jag äter varje dag 🙂 Självklart är det bra om du varierar din proteinkälla och det är inte bra att äta för mycket av något livsmedel hur nyttigt det än är. Men det du skriver är ingen fara 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar