Annons
Annons


MODERNT IN MY <3


Ja ni mina vänner det blir aldrig som man tänkt sig. Det blev inte bara en balettklass idag utan det blev även 90 min modernt. Helt underbart. Jag älskar modernt! Har inte dansat det sedan jag slutade skolan och det var så himla roligt att äntligen få dansa köttigt, stort och sprida ut mina långa armar och ben över hela danssalen 😀 haha!

Annons

Varken jag eller någon annan trodde väl att det skulle bli någon moderndansare av mig men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker modernt (om det är stort och fysiskt) är roligare än jazz. Långa höga ben, flytande rörelser, djupa plieer, köttiga tunga ben. I love it! Lee, Eytan, Isaac och Johanna kom tillbaka, bästa lärarna!

I alla fall så blev det en mycket aktiv dag idag med undervisning, powerwalk, stretch, balett och modernt. Gött mos!

Dags för en liten groda innan läggdags… 😀

(Obligatorisk)Annons
Laddar