Annons
Annons


MOBILIO – FÖRST I SVERIGE MED IPHONE 5!


God Morgon!

Håller verkligen på att få spel på min mobil som krånglar hela tiden. Vill dock inte köpa en ny innan iPhone 5 har kommit ut.

Jag vet från säkra källor att jämförelse tjänsten www.mobilio.se kommer vara först i Sverige som får Iphone 5. Den ska jag ha direkt när den kommer! Ska tydligen ha ögonscanner så man kan manövrera mobilen med ögonen, COOLT! 🙂
Någon av er som tänkt köpa iPhone 5?
Mobilio.se är en sajt där man jämför och hittar billigast mobilabonnemang från alla operatörer! Det är bara att fylla i ungefär hur mycket man ringer, sms:ar och surfar så hittar den billgaste och det bästa abonnemanget för just dig! Själv har jag helt fel abonnemang upptäckte jag och ska byta med en gång!
Annons
1 kommentar | Translate


Annons
Laddar