Annons
Annons


MOBILBILDER FRÅN MIN SOMMAR


God morgon älsklingar! Skriver detta inlägget både med ångest och glädje. Vet att folk fortfarande har semester men för mig känns det som sommaren är över då jag lämnar Åmål och far tillbaka till Stockholm igen. Varje år brukar jag tycka det är typ det bästa som finns och det hade jag tyckt nu med om det inte är så att jag kommer hem till ett totalt renoveringskaos. Tyvärr så har hela renoveringen stått helt still under sommaren då vi väntar på leverans av material. Men det ska i alla fall bli kul att komma hem och träffa Alex som jag inte sett på snart 2 veckor nu.

Annons

Men men mer om det i ett annat inlägg då jag i detta tänkte dela med mig av bilder från min iPhone jag tagit under min vistelse i Åmål. 

Solnedgångar kan vara det vackraste som finns! Så tacksam att jag fått ta del av så många vackra solnedgångar denna sommar!

När jag mamma och pappa tog båten över till stan för att kolla på Panetos på Hamnkalaset i Åmål. Så trevligt och typ den enda gången (förutom pappas kalas) jag haft vanliga kläder och inte myskläder på mig. Haha. 

När man är ute och springer och får se upp för kornas övergångsställe. Haha så kul! Man kan stanna och klappa och prata med korna. 

En glad kusin som har fått min Ullareds t-shirt och Alex glittriga bugghatt. Så söt ♥

Finns inget bättre än en kall melon när det är varmt och man är törstig.

Har till och med blivit lite brun denna sommar och mitt hår har blivit solblekt. 

Mamma testar kusin Filippas coola simglasögon 🙂

Tog en kvällspromenad och plockade MASSOR av blåbär. Finns inget godare än egenplockade blåbär! MUMS!

Nej nu ska jag packa ihop väskan och göra mig klar för att åka tåget tillbaka till Stockholm.

Ha en fin dag älsklingar! Mina träningsinlägg på måndagar är tillbaka så snart jag fotat nya övningar. Kolla in de gamla passen HÄR så länge.

 

7 kommentarer till “MOBILBILDER FRÅN MIN SOMMAR”

 1. Hej Ida!
  Din sommar verkar verkligen ha varit underbar. Följt dig både här och på YT. <3
  Jag har en fråga, som inte alls har med sommaren att göra… Jag har precis beställt Chlorella och OxyFlush från Welloteket pga min IBS och uppsvälldhet och förstoppning etc. När du beskriver din IBS och dina problem liknar de mina väldigt mycket och sedan ett år tillbaka har jag tagit MSM vilket har hjälpt mig otroligt bra. Jag dricker citronvatten och MSM nästan varje morgon innan frukost. Vilken skillnad det gör för magen! 😀 Men hur ska jag tänka kring Chlorellan och OxyFlushen? Ska jag ta dem samtidigt, eller finns det någon vits med att börja med den ena för att se om någon av dem enskilt hjälper mig och ta dem i olika perioder? Ska jag fortsätta med MSM som vanligt? Jag har hört att MSM kan hjälpa till att försura kroppen – hur tänker du kring det? Är det så? Jag äter i övrigt en växtbaserad kost, med inslag av kött och mejeri då jag fortfarande går i ätstörningsbehandling och lär mig att inte vara rädd för mat. Jag är igång väldigt mycket och har en aktiv livsstil. Jag har inte ätit gluten på 3 år, men märker att jag i perioder kan äta lite mer, att det inte gör något om jag äter en smörgås tex, bara jag inte äter massa annat som är känsligt för magen den dagen. Men generellt har jag ökat min tolerans vad gäller födoämnen. Men som sagt, hur rekommenderar du att man tar Chlorellan och OxyFlushen?

  Hälsa Pärlan att jag ÄLSKAR hans podd! Perfekt sällskap till träning!

  Kram Johanna!

  1. Hej fina och tack för din kommentar! Jaa Citronvatten och MSM är bäst. Jag skulle rekommendera att du slutar med MSM ett tag för att sedan börja om någon månad igen. Så har jag precis gjort nu. Kan vara bra att ta uppehåll med vissa produkter ibland för att få effekt.

   När du tar uppehåll passar det perfekt att börja med Chlorellan. Börja med en liten dos (1 tablett eller om du har pulver 1tsk) för att sedan trappa upp. Angående oxyflushen så är den väldigt utrensande så använd den när du vill städa i systemet som en längre kur eller vid tillfällen där du får problem med trög mage/förtsoppning.

   Ska hälsa Pärlan 🙂 <3 <3
   Ha en fin dag!
   Kramis

   1. Tack Ida! Jag ska testa att göra ett uppehåll från MSM och istället äta Chlorellan. Tar du uppehåll från den då du sedan kör med MSM igen?

 2. Så mysiga bilder. Det tar nästan emot att veta att augusti börjar idag, det känns som att sommaren är slut, även om det är flera veckor kvar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar