Annons
Annons


MITT NYA HÅR ♥


IMG_4280.JPGIMG_4279.JPGIMG_4281.JPG

God morgon mina finisar! Jag säger bara OMG vad jag är nöjd med mitt hår! Jag var hos bästa Emma på Rapunzel igår och fixade mitt hår. Hon gjorde lite high lights i min utväxt så jag har en hel del kvar av min naturliga färg fast att kanten mot det blonda inte blir å skarp. Sedan klippte hon lite på det håret som var skadat sedan innan och så satte vi in några slingor löshår som förtjockning. Det var länge sedan jag var så här nöjd! Wohoo ♥

Annons

Idag fyller mitt hjärta år så vi ska nu iväg och käka frukostbuffe tillsammans. Efter det ska jag träffa Viktor och spela in avsnitt 2 av podden och sedan på lite möten och ikväll Pole Dance. Så himla grym dag känner jag att det här kommer bli 🙂 Puss, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar