Annons
Annons


MITT MÅL MED TRÄNINGEN


question-answer

Hej! jag har en fråga. Vad är ditt mål med träningen? Ser att du ofta kör ganska höga reps 12-15. Ger det slankare muskler? Själv tränar jag ofta på låga reps,Max 5, vissa övn 8 reps. Är ganska stel/bulligt musklig och skulle vilja bli slankare. Men de är så roligt att lyfta tungt och få reps. men alla säger att man ska lyfta tungt för att Få effekt. Men samtidigt vill jag inte se ut som en body fitness tjej.

Annons

SVAR: Hej Gabriella! Mitt mål är bara att hålla mig tillräckligt stark och frisk och träna det jag känner för just för dagen. För min egen skull har jag släppt på alla utseende mål då det bara stressar mig och nu ”underhållstränar” jag för att hålla mig just frisk och stark. Jag personligen tycker att jag växer mer när jag kör tungt och färre reps men det är så olika. Jag skulle rekommendera dig att sluta tänka på ditt utseende när det kommer till träning och köra på med det du tycker är roligt. Att se ut som en body fitness tjej kräver en enorm planering av både träning och kost så det behöver du inte vara orolig för 🙂 Kör på och ha kul, det är det allra viktigaste och var stolt över hur din kropp ser ut när du tränar och äter saker som du älskar! Det är det jag kallar för riktig hälsa! Massa kramar till dig <3

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar