Annons
Annons


MITT FÖRSTA UPPTRÄDANDE PÅ MTV EVENT


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! De här 2 senaste dagarna har gått i ett och jag har knappt hunnit andas. Men WOW så kul jag har haft! I torsdags uppträdde jag på ett MTV event och det var sååå kul! Körde min låt Set Sails med mina grymma dansare Emelie och Bella och bästa Christopher som har koreograferat hela numret var med på plats och stöttade oss. Så begåvad kille och bästa koreografen! Det enda negativa är att det tog slut så fort. Får se till att göra fler låtar haha.

Annons

Bodyn hittar ni här (reklamlänk via Apprl) // Glittriga skorna här (reklamlänk via Apprl) //Halsband här (reklamlänk via Apprl) // Nätstrumpbyxor här (reklamlänk via Apprl) // Liknande skjorta // Ringar från Emma Israelsson

Här har ni lite in action bilder från uppträdandet som Julia Viklund fotat. Så kul att ha och jag bara älskar min outfit som min stylist Annika satt ihop! Mycket lyckad kväll och jag står gärna på scenen igen snart! 🙂

6 kommentarer till “MITT FÖRSTA UPPTRÄDANDE PÅ MTV EVENT”

  1. Hej Ida, vet att det är en konstig fråga, men jag undrar om ni ringde när ni var på Aruba? Ska nämligen dit och undrar om det kostar jättemycket? ❤️❤️❤️

    1. Haha, vad konstigt jag uttryckte mig. Jag menar att jag under flera år, ända sedan jag var liten har velat stå på scen och uppträda. Vissa dagar blir jag bara så sugen. 🙂

  2. Följer både din blogg och din youtubekanal och herreeegud vad du är snygg! Så sjukt fascinerad över hur duktig du är på att dansa, din musikvideo är så otroligt bra!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar