Annons
Annons


MITT BEHOV AV EGENTID!


Detta sjukt snygga glittriga sporta setet hittar ni HÄR! (reklamlänk)

Godmorgon vänner! Hoppas ni mår bra och vaknat med bra energi! Tänkte på en sak förra veckan som jag vill skriva om för att se om ni kan känna igen er. Det var nämligen en hektisk vecka med mycket sociala saker, flera events och mingel inbokade i samma veva.

Annons

Det var verkligen jättekul så missförstå mig inte nu, då jag är tacksam att jag får gå på sånt. Men jag märkte också att jag är en person som behöver ganska mycket egentid för att ladda mina batterier. Det känns som ”alla andra” bara kör på och går på alla mingel som finns och avslutar med en hejdundrande festkväll.

Jag blir jättetrött av alla intryck och när det är mycket folk på samma gång, som man dessutom gärna ska prata och vara väldigt social med, då behöver jag ta det lugnt innan/efter för att ladda upp. Ibland kan jag tycka att det ses som lite “skamligt” att vara en sån som inte orkar/vill vara med på allt som händer. Det är nästan lite tabu att säga att man bara vill vara hemma en fredagskväll, speciellt om det är helt ensam. Jag älsar det! Förra fredagen var jag inbjuden till Idolfinalen i Globen men jag valde istället att ligga i mjukisar hemma i soffan och kolla istället. haha. 

Varför ska det vara så egentligen? Att vissa personlighetsdrag är mer ”okej” och ”coolt” att ha än andra?! Eller jag vet inte, det kanske bara är jag som uppfattar det som såhär, haha. Har läst en del om introverta och extroverta personlighetstyper (inte såå insatt så vill inte skriva något om det än) men tänker att vi alla mår mycket bättre av att acceptera hur vi är istället för att lägga massa energi på att försöka förändra oss för att passa in eller vara så man TROR man ska vara. Känns som livet blir så otroligt jobbigt då.

Vill så gärna höra era tankar om det här? Får ni mer energi av att vara med andra eller behöver ni också egentid för att orka?

 

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar