Annons
Annons


MISSA INTE DANSFÖRESTÄLLNINGEN NO LIMITS PÅ SÖNDAG!


För er som gillar dans eller att kolla på dans har jag ett riktigt hett tips! Nu på söndag är det en föreställning som heter ”NO LIMITS” på Maxim Teatern i Stockholm. NO LIMITS är en dansföreställning utan gränser, med framträdanden utförda av flertal etablerade dansgrupper samt artister.

Annons

En dansshow som fått en plats på kartan inom dans.

Jag ska absolut dit och kolla på söndag! Även om jag inte själv dansar så mycket längre så ligger dansen väldigt varmt om hjärtat och har varit en stor del av mitt liv. Blir alltid lika glad av att se dans och jag pushar för det eftersom jag tycker fler svenskar borde gå och kolla på alla duktiga svenska dansare som finns!  🙂

NO LIMITS – Nu på söndag 11/11 kl 18:00 & 20:00 på Maxim Teatern.

Live på scen: Linda Pritchard!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar