Annons
Annons


MINDRE BRÖST VID TRÄNING


question answerHej fina Ida!

Jag har ett problem som blivit ganska stort för mig. Älskar att träna, och kör mycket styrka. Men problemet är att jag märkt att mina bröst blivit mindre av styrkan samt konditionsträningen.

Annons

Kör vanligtvis igenom varje muskelgrupp per vecka, då även bröst. Måste jag sluta köra bröst och kondition? Vill ju egentligen köra allt, men mår extremt dåligt av att få mindre bröst då dem annars inte heller är speciellt stora.. Eller kan man lägga upp träningen på något annat sätt? Skulle vara extremt tacksam för tips!

Kramar!

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Ja så här är det att brösten är fett och går man ner i fettprocent pga. träning eller omlagd kost så kommer även brösten att påverkas och bli mindre. Så det spelar ingen roll vilken träning du kör för tappar du fett på kroppen så kommer antagligen brösten att bli mindre så om du vill undvika det så ät mer mat 🙂 Både styrketräning och kondition är bra för kroppen och inget jag tycker du ska sluta med bara för att brösten blir mindre. Små bröst är vackra så sluta tänk på dess storlek och var stolt över dem! Börja älska dem istället för vad de är, stora som små! 🙂

English: Answer/Question in swedish. Use google translate.

33 kommentarer | Translate


Annons
Laddar