Annons
Annons


MINA SOMMARPLANER


Barcelona 2014

God morgon älsklingar! Idag åker jag och Alex till Barcelona. Wohoo. Jag har varit där en gång tidigare för några år sedan tillsammans med Alexandra och Victoria. Vi hade så kul och jag älskade verkligen den staden. Perfekt att det både finns stad med shopping och strand så nära. Vi kommer vara i Barca från torsdag till söndag och sedan tillbaka till Stockholm igen för att planera den stora händelse som vi ska göra i sommar.

Annons

Det är nämligen så att jag ville fira 150 000 prenumeranter på youtube med något roligt under sommaren. Då kom jag på den fantastiska iden om att hyra en husbil och åka på en Sverigeturné och filma allt. Haha. Alex var sååå emot det i början men övertalade honom och nu är vi båda så sjukt peppade.

Här är våran fina husbil som vi ska hämta nästa vecka. Eftersom vi båda är nybörjare på det här valde vi husbilen i ”lyxvarianten”. Hmm så mycket lyx vet jag inte om det var men shit vad kul det ska bli!!! Vi kommer börja åka ner till Gotland och efter det har vi ingen plan. Vi skulle vilja till Öland och Böda, något ställe i Skåne (förslag någon?), Skara sommarland, Liseberg, Ullared, några ställen på västkusten mm. Men vi tar gärna emot alla förslag ni har att komma med? Vad och vilka ställen får man absolut inte missa under sommaren? 

Självklart kommer vi filma hela turnen som ni kan följa på min youtubekanal. Så prenumererar ni inte redan så in och gör det HÄR

Vad tror ni, kommer vi fortfarande vara ihop efter en sommar i husbil? Haha. Nej nu måste jag sätta fart så jag inte missar flyget. ha en magsik torsdag älsklingar. Puss, I

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar