Annons
Annons


MINA SENASTE INSTAGRAM VECKOR


Följ mig på instagram @idasfitness

(OBS! Kontot idawarg är fakekonto)

1. Första timmarna i den galna staden Las Vegas. // 2. Jag och mitt hjärta efter att ha sett den grymma showen Oh med Circ De Solei.

Annons

// 3. Alla hotell i Vegas var helt galna. Ett hade berg och dalbana runt hotellet, ett annat hade ett eiffeltorn utanför och detta hade en hel vattenshow. Så coolt! // 4. I USA kunde man köpa mjölkfri kokosyoghurt. Tror ni jag var i himelriket?

1. En dag åkte vi vilse och hamnade på en jättevacker strand. // 2. Var och tog det bästa yogapasset ever på gymmet Crunch. Här är jag och läraren efter klassen. Supergullig tjej! // 3. Bästa speglarna i världen 🙂 // 4. En liten yogastretch på flygplatsen på väg hem till Sverige med den grymma onlinetjänsten YogoBe. Gå in HÄR och få 1 månad helt gratis med grymma yogapass!

1. Försöker dricka bort min jetlag med lite kaffe 😀 // 2. Jordgubbar och mandelmjölk <3 // 3. Fick njuta några dagar av den svenska sommaren. Sola är inte min grej då jag blir alldeles för rastlös. Lyckades i alla fall ligga still 1,5 timme och fick mig lite färg. // 4. Körde ett svettigt styrketräningspass i mammas och pappas källare.

2 kommentarer till “MINA SENASTE INSTAGRAM VECKOR”

  1. Hej! Grymt inspirerande blogg du har (upptäckte den för några dagar sedan och har redan letat mig långt bak i arkivet!) 🙂

    Blev nyfken på yogalänken du lagt in här, med 1 månads gratis prova på. Men när jag klickar mig vidare hittar jag bara 3 gratis dagar. Nått som gått fel eller är erbjudandet ändrat? Hade varit kul att hinna prova ordentligt innan man skriver på ett medlemskap =)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar