Annons
Annons


MINA PROVSVAR


IMG_2690.JPGHej mina hjärtan! Kommer ni ihåg att jag innan jul var och lämnade blodprov och röntgade hela min kropp då jag köpt ett stort hälsotest via Vegatus? Genom det testet så får man reda på allt. Varenda liten vitamin, mineral, om jag har början till cancer, diabetes, hjärt & kärl sjukdom mm.

Annons

Blev förra veckan kallad till doktorn för att få mina provsvar och jag var sååå nervös! Hur skulle jag reagera om jag hade någon allvarlig sjukdom? Sedan var jag orolig över mina vitamin/mineralvärden nu när jag äter vegetariskt/veganst. Jag ville verkligen inte sluta med den men vill ju göra det som är bäst för kroppen. Vi började gå igenom allt och jag blev chockad! Inte ett enda fel utan allt var som det skulle och varenda vitamin/mineral var på plats… till och med B12 och D-vitamin. Woop!

Säger bara det att jag älskar mina tillskott och vegetariska kost och jag känner mig nu så lättad! För även om man tror man mår bra så vet man aldrig och jag har gått runt och oroat mig för många hemska sjukdomar så verkligen skönt att få veta! ♥

(Inlägg i samarbete med Vegatus)

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar