Annons
Annons


MINA NYA, VÄRLDSFINA KOKOSNÖTSKÅLAR!


(innehåller reklam för Welloteket)

Hej hjärtan! Hoppas ni har en härlig helg framför er, det ska tydligen bli vår igen nu med sol och upp mot 20 grader. Såå underbart 🙂 Jag ska snart kicka igång dagen med möten på Welloteket, men jag måste tipsa er om mina nya skålar först som jag precis åt frukost i. Jag tycker det blir så mycket roligare att äta/dricka ur fint ”porslin” och nu har vi äntligen fått in de där kokosnötskålarna på Welloteket.

Annons

kokosskål welloteket smoothie

Tycker de passar perfekt för smoothies, yoghurt och att ställa fram med olika snacks i när man har gäster. Tänker att jag ska ta med denna ut på balkongen i sommar med någon fräsch smoothie och äta i morgonsolen. Så lyxigt, lite Thailand-vibbar, haha!

Förutom att de är superfina så känns det även bra att ta vara på naturen genom att spara kokosnötterna och göra skålar av dem. Hur smart? De finns både polerade (klick!) med slät yta och naturella (klick!) som är lite mer skrovliga som kokosnötter. Vi säljer också 2-pack och 4-pack i båda sorterna.. ja, ni hittar alla HÄR (klick!) helt enkelt så kan ni kolla runt själva 🙂

 

2 kommentarer till “MINA NYA, VÄRLDSFINA KOKOSNÖTSKÅLAR!”

  1. Det är absolut mycket roligare att äta ur fina skålar och med fint upplägg. Det är ganska viktgt tycker jag, att man äter ”fint” eller vad man ska kalla det. 🙂

    // http://lamadre.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar