Annons
Annons


MINA MÅL MED TRÄNINGEN


Är riktigt nöjd med förra veckans träning och jag känner verkligen att jag börjar få resultat. Mina mål är att stärka upp överkroppen och framför allt min rygg. Skulderbladen är för rörliga och behövs sättas på plats vilket jag jobbar stenhårt med i mitt specialdesignade träningsprogram.

Sedan har jag också som mål att få min lilla rumpa att bli större vilket jag verkligen har lyckats med. De som ser den kanske inte blir superimponerade då den fortfarande är liten men det är en enorm skillnad från när jag började och större ska den bli 🙂

Jag har alltid haft svårt att bygga muskler på armar och ben och ser iblant bara spinkig ut med kläder på. TRIST! Men för första gången i mitt liv så tycker jag att jag verkligen börjar se lite resultat på överkroppen. Det perfekta receptet för mig är styrketräning, vilodagar, mat och ingen konditionsträning!

Jag efter gårdagen styrketräning.

Under en vecka vill jag hinna med 3st pass styrketräning med mitt specialdesignade träningsprogram, 1 tungt benpass styrka och 1 Pole Dance pass + stretch. Exakt det schemat följde jag förra veckan och i skrivande stund står jag här med träningsvärk i både rumpa och rygg vilket känns galet skönt!

Annons

Vad har ni för mål med er träning?

.

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar