Annons
Annons


MINA MÅL FÖR 2018


Goood morgon hjärtan och GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni hade en sjukt rolig nyårsafton och att ni inte är för trötta idag 🙂 Jag har en sådan bra feeling på 2018 och är så pepp att få köra igång detta året!

2017 för mig har varit ett kämpigt år då det nästan känts som jag jobbat lite i motvind. Det har varit mycket med renovering av lägenheten också som både tagit tid från jobb och gjort så jag inte haft någon trygg plats jag kunnat andas ut och återhämta mig på när jag haft det tufft. Men nu är det äntligen klart och 2018 ska jag njuta av min älskade lägenhet så mycket.

Annons

2017 känner jag att jag inte fokuserat så mycket på att tjäna pengar utan mest bara hålla mina kanaler uppdaterade och att försöka hitta arbetssätt där jag kunnat få mer ledig tid. Nu har jag hittat 2 gulkorn i Lisa och Isa som avlastar mig mycket och jag kan nu fokusera på nya projekt igen. Så kul! Måste även se över mina andra samarbetspartners då jag behöver mer leverans från vissa nu när jag har ny kraft och energi att ta tag i nya utmaningar. Så det är vad jag ska lägga fokus på nu i början av året. Städa upp och sätta ihop bästa teamet.

2018 för mig har jag tänkt ska vara mycket jobb men även mycket tid för njutning och vänner. Jag vill ta mer massage, börja på yogaklass (har sagt det nu i 2, år, måste ta tag i asap) och vara ännu mer med vänner. Nu när lägenheten äntligen är klar och vi har ett matbord så ska jag försöka bjuda hem folk oftare. Har varit sååå dålig på det innan. Detta betyder ju också att jag måste lära mig att laga goda maträtter. Haha får se hur det går. Får alltid sådan prestationsångest när jag ska bjuda folk.

Gud vad jag babblar om allt och inget. Detta inlägget blev ju typ ett inlägg om mina mål för 2018. Om jag ska summera allt är mina mål för 2018 att: starta nya roliga projekt/utmaningar, göra eget varumärke, njuta mer av livet, börja på yoga, bjuda hem vänner oftare, lära mig laga fler goda vegansk maträtter.

Har ni några mål för 2018? Berätta 🙂

8 kommentarer till “MINA MÅL FÖR 2018”

 1. Underbara mål! Mitt mål. Att ta mig utanför min confort zone och sträcka mig ut efter nya samarbetspartner och göra en helsatsning det här året som Mentaltränare och föreläsare utanför min lilla hemstad i Blekinge.

 2. Jag ska börja med crossfit. Har varit sugen på det så länge så nu tog jag tag i det och blev medlem. Vill utmana mig själv och jag vet att jag kommer älska det, på gott och ont 😅
  Har inget mer konkret mål förutom att jag ska tänka mer på mig själv och inte ta en massa skit!

 3. Jag ska försöka äta nyttigare och är just nu på dag 6 utan godis, bakverk och läsk och andra sötdrycker (är sjukt svag för chailatte)

  Ett annat mål är att jag och min poddkollega Erika kör #shopless2018, ett år av minskad konsumtion, och sen har jag som mål att hitta på fler äventyr och utöka mitt sociala nätverk. Gärna genom att söka stöd/gemenskap i andra influensers för det är så otroligt ensamt. Ingen av mina ”vanliga” vänner håller på med sociala medier på samma sätt..

  Sen har jag en hel del privata och ekonomiska mål men de håller jag för mig själv 🙂

 4. Jag ska börja träna regelbundet igen, ta hand om mina dansskador och kropp, sedan ska jag börja äta mer vegetariskt! Utöver det så ska jag lägga fokus på vänner och familj. och förhoppningsvis komma förbi och hälsa på dig <3 kram

  1. Men jaaaa heja dig Alex!c Älskar det hr med vegetariskt! Fråga mig om alla tips om du vill och kom mer än gärna och hälsa på- Vi får ta en myskväll du jag och Natasha när jag är i Sverige igen 🙂 Kramis <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar