Annons
Annons


MINA FAVORITER JUST NU


LOVE BLACK1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Alltså jag älskar svart och har alltid gjort! Min vardagsgarderob består till 80% av svart och resten är jeans, grå, beige och vit.

Annons

Haha färgglada tjejen! Där emot älskar jag färg och mönster på träningskläder. I alla fall så ser ni mina favoriter från Nelly just nu ovan och har redan klickat hem både nr 5 och 6. Gillar ni att bära färg till vardags eller är ni lika svarta som mig?

English: I love black and have always done. My everyday wardrobe consist of 80% black and the rest is jeans, grey, beige and white. Haha  the colorful girl! However I love colorful and  printed workout clothes. Above you can see my favorites from Nelly right now and I already ordered nr 5 and 6. Do you like color or are you as black as I am? 

 

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar