Annons
Annons


MINA FAVORITBLOGGAR?


IMG_7432-0.png

Jag undrar vilka bloggar du har som du läser och inspireras av?

SVAR: Mycket bra fråga som fick mig att tänka efter och komma på att jag inte läser en enda blogg. Jag har alltid varit dålig på att följa bloggar då jag inte hittat någon i min smak. Jag gillar lite mer nördiga grejer som handlar om kost och hälsa och googlar istället runt på olika ämnen som intresserar mig och läser böcker för att lära mig mer. Just nu läser jag en bok om hälsa som heter ”The Okinawian diet”. Människorna i Okinawia har tydligen överlägset bäst hälsa i hela världen och det intresserar mig att få veta hur deras livsstil ser ut. Har nyss börjat läsa så kan inte säga så mycket men hittills har det varit mycket intressant läsning.

Annons

Sedan kollar jag även på mycket youtubeklipp då jag också söker på de ämnena som jag är intresserad av. Just nu kollar jag på många veganer för att få inspiration till min veganska kost + att jag kollar på flera amerikanska naturläkare.

Några tips är: Rawvana, Freelee the banana girl, Dr Mark Hyman, Unnatural Vegan, The Vegan Corner mm.

Men är det någon som har en favoritblogg eller youtubelkanal ni tycker jag ska kolla in så snälla säg till! Vill hitta fler favoriter 🙂

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar