Annons
Annons


MINA BÄSTA TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED TRÄNINGEN


Har fått väldigt många önskningar om ett motivationsinlägg från er. Hur tar man sig upp ur soffan och kommer igång med träningen och hur får man det att hålla resten av livet?

.

Här kommer mina bästa tips…

– Gör något som du gillar för den träningen som blir av är den träningen som är den bästa! Hatar du att springa så tvinga dig inte ut bara för att du hört att det ska vara det bästa utan gillar du bättre att cykla så ta cykeln istället. Löpning kanske är det bästa för någon annan som älskar löpning men det behöver inte betyda att det är det bästa för dig. Vet du inte vad du gillar så testa dig fram.

– Sätt upp mål med din träning. Det här är det allra viktigaste då det kommer att ge glädje i träningen. Har du som mål att kunan göra 10 chins utan hjälp så blir styrketräningen mycket roligare pga att du har ett mål att nå mot och varje framgång blir lycka. Det behöver inte vara stora mål utan bara konkreta som tex klara av att springa 30 min i sträck, kunna göra 10 armhävningar från tårna, gå ner 1 kg osv.

– Hitta en träningskompis. Allt blir mycket roligare om man kan göra sin träning ihop med någon. Det blir också svårare att boka av träningen 🙂

– Trappa upp. Gå inte ut för hårt med 6 pass i veckan. Det är varken hälsosamt eller hållbart. Har du aldrig tränat så starta med 1-2 pass i veckan och trappa sedan upp eftersom.

– Anlita en PT. Har man möjlighet så rekommenderar jag verkligen att anlita en PT för att komma igång. Denna kan hjälpa dig att lägga upp rätt övningar och schema för just dig och du kommer känna dig säkrare i gymmet. Många tänker att man måste komma igång innan man skaffar PT men jag skulle säga tvärt om. Bättre att börja med PT och sedan fortsätta själv.

– Eller vänta lite nu… Absolut bästa tipset för att komma igång är ju självklart att följa min blogg, instagram (@idasfitness) och prenumerera på min youtube kanal. Här hittar du allt du behöver 😉

Vill du komma igång med löpningen så följ WARGRUN schemat i 10v. Vill du köra styrekträning kolla in mina youtubepass och glöm inte hänga med på veckans utmaning som startar varje måndag! 🙂

.

Här är ett härligt förbrännande helkroppspass som går att göra hemma. Bara trycka på play och följa efter.

[youtube id=”wcdvW-YuyGs”]

 

Annons
15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar