Annons
Annons


MIN VECKA


God morgon vänner! Jag har haft världens härligaste helg och är nu superpepp på en ny vecka! Den här veckan har jag inte lika mycket möten inplanerade som förra veckan och det är med flit för att jag ska komma ikapp med allt tråkigt jobb framför datorn som jag missade förra veckan. Men det ska ändå bli skönt att fixa klart sådana måsten som legat och släpat ett tag.

Annons

MÅNDAG
Börjar veckan med att gå till läkaren för att kolla en grej och efter det ska jag möta upp Alexandra på en lunchdejt. Det var så sjukt längesedan vi sågs och det är konstigt då vi typ bor grannar 😀 haha. Men det har hänt så mycket i hennes liv det senaste så ska bli otroligt kul att höra om allt. Efter det så ska jag till gymmet och träna och sedan hem och förbereda veckans blogginlägg.

TISDAG
Ska till frisören på förmiddagen och sätta i lite förtjockning i håret i rätt färg. ag har ju sparat ut en ganska lång bit av min naturliga färg som är mörk och då behöver jag ett hår som matchar detta. Efter det ska jag hem och fota och filma med Lisa resten av eftermiddagen.

ONSDAG
Fota nya gifs med Lisa. Efter det ska vi ha möte med Welloteket och sedan ska jag träffa min naturläkare för att få en uppdatering på vilka vitaminer och tillskott jag ska ta. Brukar göra det 2 gånger om året så jag inte tar något onödigt och så jag inte missar något. Efter det ska jag på en PEPPFIKA med världens bästa Jossan. Så viktigt att träffa kollegor i branschen och få diskutera och peppa varandra.

TORSDAG
Ska jobba hemifrån och sedan ska jag på möte med en designer för nya företaget. Efter det blir det lunchmöte och ett träningspass.

FREDAG
Som vanligt är detta Welloteketdagen. Så ska möta upp mina kollegor på Wello för möte och planering.

LÖRDAG
LÄNGTAR tills lördag dåd jag ska på ett Yoga retreat som Jossan bjudit mig på. Det kommer vara yoga och meditation från morgon till eftermiddag. Hur mysigt!

SÖNDAG
Jag tror jag ska iväg på ett event till Yasuragi här. Det är vad som står i min kalender men jag har inte fått någon info om det så nu funderar jag på om jag verkligen osat? haha. Måste kolla upp!

 

6 kommentarer till “MIN VECKA”

  1. Vilken vecka du har framför dig!! Alltid spännande att se vilka kosttillskott man ska ta tycker jag. Nästan varje gång jag ska kolla mina nivåer blir jag förvånad över något, antingen att nivåerna har blivit bättre/sämre inom något jag inte var beredd på. Lycka till!! Kram <3

    1. 🙂 <3 Jag går till samma uppe i Hudiksvall men ibland kommer han ner på besök till Stockholm och då kan han snabbt kolla över mig. Ska jag göra mer avancerade undersökningar så måste jag åka upp 🙂

    1. Ja men precis så brukar det vara. Vi har stående möte varje fredag med Welloteket. Sedan hörs vi flera gånger under veckan och stämmer av och ibland som denna vecka har vi möten även imorgon. 🙂 Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar