Annons
Annons


MIN VECKA PÅ INSTAGRAM


Följ mig på instagram @idasfitness

1. En av mina 4 härliga morgonpromenader denna veckan. // 2. Veckans populära Utmaning. // 3. Testade att ha i lite keso i mina proteinpannkakor och min mage var helt ok med det 🙂 wii.

Annons

// 4. Repade Pole Dance inför uppvisningen på StudioDQ.

.

1. Trotsade vädret en morgon och tog en regnig PW med solglasögon som sminkskydd 😀 // 2. Körde ett PT-pass utomhus med grymma Jennifer. // 3. Hängde ännu mer på mitt andra hem StudioDQ med mina Polekomisar. // 4. Träffade mina bloggkollegor Josefin och Lisa.

.

1 & 2. Uppträdde för första gången med PoleDance. Nervös var jag men hade sååå kul! 🙂 // 3. Plåtade hela lördagen till nya numret av CHIC som kommer ut i September. // 4. Bästa bilden denna vecka… Hade tjejkväll med PoleDance och Eurovisionmys. Här ligger Alex och Lilla P i min soffa och äter Choklad 😀 haha.

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar