Annons
Annons


MIN TRÖJA OCH ANDRA SHOPPINGTIPS TILL ER!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(innehåller reklamlänkar)

Fråga: Var kommer den fina tröjan ifrån som du har på dig på senaste vloggen?

Svar: Den vita stickade tröjan är  från Chiquelle! Supermysig, gillar den massor! När jag får frågor om plagg såhär tycker jag det är roligt att tipsa er om andra plagg i samma kategori, så här kommer några stickade tröjor jag tycker är riktigt fina. Försöker blanda olika prisklasser och butiker.

Annons

BUDGET:

HÄR (klick!) // HÄR (klick!) Hur fin är inte den? // HÄR (klick!)

 

”KOLLA PRISET”- TRÖJOR

HÄR (klick!) // HÄR (klick!) // HÄR (klick!) Love this!!

 

LYXIGARE

HÄR (klick!) // HÄR (klick!) // HÄR (klick!)

Happy shopping darlings!

 

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar