Annons
Annons


MIN TORSDAG


Hur nice morgonview? Älskar när jag vaknar upp i sovrummet och tvingar Alex gå upp och dra upp gardinerna så ljuset kommer in. Kan seriöst ligga kvar i 1 timme och bara njuta! Exakt så var det jag började denna morgon 🙂

Annons

Efter det gick jag upp och ”lagade” frukost. Blev en halv melon + fruktsallad på banan, blåbär, kardemumma och granatäpple. MUMS!

Efter det blev det ett härligt gympass. Lite segt att ta sig iväg idag men när jag väl är där och kr så går det alltid bra. Känns lite konstigt i magen dock då jag tror mina magmuskler nu delat sig. På ena sidan magen får jag längre inte kontakt och om jag väl lägger mig på rygg så kommer jag ingenstans. Haha.

Sedan har jag precis fått i mig denna lunch på Koloni på Yogayama. Jag kan verkligen rekommendera det stället. Varje vardag har de 3 veganska varma måltider (olika varje vecka). Men det är alltid någon soppa, thaili och bowl man kan välja på. Idag blev det thali.

Nu är jag på väg till Gamla Stan och poddstudion för att spela in veckans avsnitt av Sånt är livet. Skulle egentligen gjort det igår men min kära man satt fast i en bilkö i över en timme så vi hann inte.

Ha en magisk torsdag och njut av ledigheten! Puss, I

5 kommentarer till “MIN TORSDAG”

 1. Hej Ida!
  Jag håller på att övergå mer och mer till veganskt, och jag älskar det!
  Jag skär ner lite åt gången och min fråga är, enligt dig, är det bäst att sluta helt med kött/kyckling/fisk eller mjölkprodukter först? Helt enkelt, vad är ”värst” för kroppen ur din synpunkt: mjölk eller kött (jag förstår att du vill säga båda, men om du nu måste välja)
  Tacksam för svar!

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Så mysigt det låter :). Älskar att vi äntligen fått värme :D.
  Hur tycker du som gravid att det är med värmen? Funkar det för dig eller tycker du det är olidligt? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar