Annons
Annons


MIN SAKNADE GRÖNA SMOOTHIE BOWL


smothie-bowl-vegan-recept-grön-nyttigsmoothie-bowl-receot-grön-banan-vegan

Gooood morgon älsklingar! Nu är jag tillbaka i Sverige med massa ny energi. Ska jag vara ärlig så skulle jag kunnat stanna lite längre utan problem, men men det är ändå skönt att vara hemma. Det jag saknat mest är det ni ser på bilden ovan, min gröna dunderfrulle. MUMS! Jag känner verkligen vilken energi den ger mig, magen mår toppen på den och jag håller mig hela vägen fram till lunch. Receptet ser ni nedan.

Annons

Idag blir det fullt ös men jag ska först börja med att besöka Marisol som ska göra healing på mig. Jag bara älskar det och det finns ingen som gör mig så lugn som hon. Efter det blir det möten, poddinspelning, fotografering och en sväng till kontoret. Får se om jag hinner träna ikväll, annars får det blir en promenad eller yoga. Ska ni träna idag?

RECEPT GRÖN SMOOTHIE BOWL
3 bananer
1/2 dl havtorn
2 stora nävar spenat
250g fryst mango
1 msk spirulinapulver
1 msk hampaprotein

Toppat med: gojibär, pumpafrön och banan.

Ni måste bara testa detta receptet! Nepp nu måste jag gå. Ha en fantastisk tisdag och glöm inte kolla vlogg nr 2 från Marbella på min youtube ikväll och har ni missat första vloggen <– HÄR så måste ni kolla. Jag har det bannemej inte lätt. Där får ni se hur det är att resa tillsammans med min pojkvän. KAOS minst sagt! Haha. Puss, I

(Alla länkar är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

7 kommentarer till “MIN SAKNADE GRÖNA SMOOTHIE BOWL”

  1. Hej Ida,

    Jag har precis köpt gymkort och körde min första ”träningsrunda” igår på gymmet. Jag har alltid varit naturligt smal och har därför inte riktigt haft motivationen till att börja träna. På senaste tiden har jag dock insett att jag behöver få upp både min styrka och flås då jag märker av både att min kondition blir allt sämre samt att min rygg har börjat värka (är endast 25 år men känner mig som 50!). Jag har ett stillasittande jobb på kontor och rör mig därför alldeles för sällan. Jag känner mig alltid så obekväm på gymmet på grund av att jag inte riktigt vet hur man faktiskt tränar vilket alltid fått mig att sluta gå till gymmet. Jag har haft ett par PT-pass tidigare och kände att det funkade bra under dessa pass men så snart jag ska träna ensam försvinner motivationen och jag känner mig återigen obekväm och som att jag gör fel. Känner inte att jag riktigt har ekonomi för att anlita en PT vid varje träningspass och undrar om du har några tips för att komma igång med träningen och att inte känna sig dum/obekväm på gymmet? Undrar även om du har några bra tips på ”mellanmål” som är nyttiga och som ändå gör att man håller sig mätt fram till efter träning och som man kan ha med sig till jobbet enkelt. Har du även något tips på hur man får tid till träningen utan att denna tar upp alltför mycket av vardagen? Igår kunde jag till exempel inte slå mig ned i soffan förrän vid 21.30, trots att jag åkte och tränade direkt efter jobbet. Hur hinner man med heltidsarbete, träffa vänner, umgås med pojkvän och samtidigt träna flera gånger i veckan? Slutligen undrar jag hur du gör för att hålla motivationen uppe?
    Stort tack på förhand! /Hanna

  2. Hej Ida! På mina ynka 16 år är jag till stort sett vegan, med ”till stort sett” menar jag att jag fortfarande bor hemma och går i skolan och kan därför inte förvänta mig att alltid få serveras vegansk kost. Självklart lagar jag oerhört mycket mat själv och när jag bor ensam kommer jag äntligen kunna bestämma över min kost 100%! Till min fundering, jag som många andra veganer får utstå näst inpå påhopp när ordet vegan, djur osv nämns. Jag blir ofta taggad i bilder på facebook, instagram m.m där det är bilder där veganism drivs med och förminskas, antingen i ett humoristiskt syfte eller nedvärderande. Detta har på senaste tiden triggat mig, på så sett att jag verkligen inte blir glad när jag ser någon som taggat mig i en ”vegan” bild.

    Hur ska man försvara sig i denna situationen? Ska jag (vilket jag gör just nu) rent ut sagt skita i det, ignorera det och inte svara på varken kommentaren eller liknande. Eller ska jag säga vad jag tycker och tänker (om jag gör detta vet jag att jag kommer framställas som en ARG vegan som hatar människor som äter kött, vilket självklart inte är fallet…) Hur hanterar du detta? hur hade du gjort? Hur ska jag uppmuntra mina vänner att bli veganer eller iaf sluta äta kött. (Vilket är det minsta man kan göra). TACK PÅ FÖÖÖRHAND !!! 🙂

  3. Hej fina fina Ida. Jag är hemma och är mamma ledig, och idag har min son varit så himla lugn så jag har haft sån energi. I morse körde jag först ett 30 minuters HIIT program, sen gick jag en promenad på 7 km, och om ett par timmar ska jag iväg på mitt andra pass med Power yoga som jag skrev in mig på förra veckan. Såååå himla kul 🙂 Du är en sån vacker och inspirerande människa! kram

  4. Hej Ida!! Har en fråga till dig angående din video med din kvällsrutin. Vad är det för ekologisk nattkräm du använder på kvällen? Är den bra? Kram och tack för en fin blogg <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar