Annons
Annons


MIN PÅSK


God morgon vänner! Hoppas ni hade en riktigt fin påskafton! Min blev bättre än förväntat då det stod på vädret att det skulle bli kallt och snö/regn men blev istället strålande sol hela dagen. SÅ UNDERBART!

Annons

Först var vi nere och kollade på påskparaden, efter det tog jag en solig promenad och sedan åkte vi hem till mina kusiners stuga.

Vi fick finbesök där. Alltså hur vackra är inte svanarna?

Sedan blev det den årliga påskäggsjakten med kusinerna. Alltid lika spännande 🙂

Efter det blev det påskmiddag. Min bestod av sötpotatis, currytofu, sallad, avokado, ananas, melon och groddar. MUMS!

Sedan  hoppade jag studsmatta med kusinerna och spelade spel tills 22 innan vi åkte hem igen. SÅ mysig påsk!

4 kommentarer till “MIN PÅSK”

  1. Hej Ida, jag tycker att du är så sjukt inspirerande!!
    Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll från dansen, men är sugen på att börja igen så ska försöka ta mig in på någon uttagning till hösten. Vill såklart vara så förberedd som möjligt, och fastän jag är ganska vältränad så vill jag komma mer i ”dans-form”. Vill inte gå ner i vikt elr bli smalare, utan få mer uthålliga muskler som klarar av att dansa på hög nivå. Hur såg dina träningsprogram ut när du dansade? Har du några tips på vad jag borde träna och fokusera på för att komma i den ”optimala” dans-formen?
    Puss och kram, Julia

  2. Hej Ida! Nu har jag en fråga som jag tror många undrar över också! Varför är du så fixerad över din kropp? Varför täter du tex aldrig en skål vegansk glass eller godis. När man ser att du äter det när du är ute osv tar du jätte lite. Är du säker på att du inte har ätstörningar kvar? Eftersom du tänker hela tiden på vad du äter och du måste röra dig hela tiden? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar