Annons
Annons


MIN NYA BLOGG


Annons

Som ni ser så har jag nu flyttat över min blogg till eget domän http://idawargs.se och det känns jätte roligt! Jobbar med samma managers som Kissie, Dessie och Amir på http://werun.se. BÄST!

Älskar designen de gjort till mig! Visst är den fin?!

Innehållet i bloggen kommer självklart vara det samma som innan fast bättre eftersom jag kommer lägga ner mer tid på mitt bloggande! Har ni önskemål om vad jag ska ska skriva så JUST BRING IT!

Lots of love from your Wolfie

15 kommentarer till “MIN NYA BLOGG”

 1. ROLIGT 😀 Jag skulle vilja ha tips till disco-dansare! I alla dess former 🙂 Sen skulle jag också vilja höra om du vet ngt angående skador från dansen, lämnade en kommentar på din förra blogg som du kanske inte hann svara på. Men har problem med underbenen när jag dansar, det värker som satan. Och det är inte benhinneinflammation – ngt tips? 🙂

  KRAM

  1. Hej Jessica! Bra ide! Kan starta Discokategori där jag lägger ut träningstips för tävlingsdanasare, youtubeklipp mm. det vore jätte roligt! Skriver upp det på min lista här!

   Angående dina underben så vet jag inte vad det kan vara! Själv har jag varit och är fortfarande ibland öm på utsidan av benet pga. att jag blir överansträngd! Jag trampa nämligen snett på min fot då jag trampar på utsidan av foten istället för i mitten! Tycker du bode gå till en bra idrotsklinik med det där och kolla upp det! Hoppas det löser sig!
   Kramar Ida

 2. Tja Jessica!!
  Jocke här, Ida´s Pt! Jag misstänker att du troligtvis pronerar en del (trampar på utsidan av foten). Men som Ida säger är det nog smartast att besöka en Idrottsklinik som kan undersöka hur du sätter ner foten när du går och springer!

  Jocke

 3. skriva ännu mera träning & hälsa ´+ smarta tips!
  smink tips är också kul 😀
  och du får ju inte glömma.. VIDEOBLOGGA!!

 4. skriva ännu mera träning & hälsa ´+ smarta tips!
  smink tips är också kul 😀
  och du får ju inte glömma.. VIDEOBLOGGA!!

 5. Hej igen ida, roligt med ny blogg och allt, ser fram emot att följa dig här också. Lämnade en kommentar på din förra blogg om att jag verkligen skulle uppskatta rehabövningar för skadad hamstring – jag har verkligen problem med detta och vet inte hur jag ska gå till väga för att få det att läka. Precis som för dig brast min hamstring när jag gick ned i spagat. Skulle vara mycket tacksam för hjälp!

 6. Hej igen ida, roligt med ny blogg och allt, ser fram emot att följa dig här också. Lämnade en kommentar på din förra blogg om att jag verkligen skulle uppskatta rehabövningar för skadad hamstring – jag har verkligen problem med detta och vet inte hur jag ska gå till väga för att få det att läka. Precis som för dig brast min hamstring när jag gick ned i spagat. Skulle vara mycket tacksam för hjälp!

 7. Sandra: Tack för din kommentar och tips 🙂 Kommer absolut bli mer tips om träning och hälsa och även vidiobloggar 🙂

  In need of help: Ja det tycker jag med 🙂 Just det! Ska försöka få ut ett inlägg om rehabövningar nu i veckan! Kram Ida

 8. Sandra: Tack för din kommentar och tips 🙂 Kommer absolut bli mer tips om träning och hälsa och även vidiobloggar 🙂

  In need of help: Ja det tycker jag med 🙂 Just det! Ska försöka få ut ett inlägg om rehabövningar nu i veckan! Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar