Annons
Annons


MIN NIGHT ROUTINE


Hej finisar! Nu är jag på väg ut till flygplatsen men vill bara tipsa om att jag lagt upp en ny vlogg med min Night Routine.

Älskar verkligen ansiktsborstarna från Foreo och visst är de små Luna Play söta?! Jag har använt den stora i flera år och känner mig liksom inte ren om jag inte använder den varje natt. Har ni testat dem? Om inte kan jag verkligen tipsa om att göra det och perfekt att börja med den lilla om man inte vill betala så mycket pengar för den stora om man är osäker.

Annons

Luna play är världen minsta t-sonic rengöringsborste som används tillsammans med sin favorit rengörings produkt”. Finns att köpa på H&M, Eleven.se, Lyko.se, Foreo.com & Åhlens.

(Video i samarbete med Foreo)

6 kommentarer till “MIN NIGHT ROUTINE”

 1. Har du tips på något nyttigt snacks man kan äta på kvällen när man känner att sötsuget börjar krypa sig på?

  Kram och tack för att du alltid inspirerar!

  1. Gör nyttigare chokladbollar! 🙂 T.ex 3 dl havregryn, 5 dl proteinpulver i chokladsmak och kokosdryck (tillräckligt för att det ska bli kladdigt). Annica Englund har ett recept på sin youtubekanal med på veganska chokladbollar, dom godaste jag smakat – och jag har testat många nyttigare chokladbollsrecept!! Dock är det ju en hel del kolhydrater i dom (innehåller dadlar), men ibland så… 😉

 2. Hej! Jag har en liten konstig fråga som jag skulle uppskatta om du svarade på. Alltså du och pärlan är verkligen de roligaste jag vet, ni är så himla sköna båda två och så otroligt inspirerande! Något som är extremt inspirerande är ert förhållande, hur ni kan vara som bästa vänner trots att ni är tillsammans. Jämförelse med andra par är ni inte så ”kärleksfulla”, många lägger ut bilder när de kysser varandra och skriver hur mycket de älskar varandra osv. Men på er ser man alltid hur mycket ni älskar varandra ändå trots att ni inte behöver bevisa det vilket är så fint. Men är ni söta och romantiska mot varandra när ni är själva eller är ni alltid som vänner typ? KRAM

 3. Hej Ida! Jag älskade videon där du visar din natt-rutin. Det var verkligen jätte kul att se :D. Så bra! Jag älskar också dina matdagböcker som du gör. Dom är alltid så inspirerande att titta på så fortsätt med dom. Jag undrar också hur ofta du äter choklad? Och då menar jag sådan mörk, lite nyttigare som du har på welloteket? För mig personligen brukar det bara räcka med någon ruta sen är jag nöjd 🙂 Hur är det för dig? kram

 4. Så rolig video! 🙂

  Kanske skulle testa sådan liten ansiktsborste någon gång. Annars så brukar jag bara peela ansiktet 1-2 gånger i veckan istället.
  Men när du sa som att ha den vore skönt på hela kroppen. Det finns annars kroppsborstar och skubbhandskar till sånt. Något som jag använder själv vid nästan varje dusch 🙂

  Och fan vad jag skratta och log, när ni beskrev eran sovrutin i sängen haha!

  Och ha det asfint sedan ni båda på Marbella!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar