Annons
Annons


MIN KROPP GENOM ÅREN!


Svar på kommentar…

1. Har du alltid varit så tränad som du är idag? För du har idag en kropp like a god.

2. Hur lång tid tar det innan man lärt sig ”poledance” tekniken? När började du med det och på vilket sätt tränar det kroppen?

Annons

3. Skulle du kunna dela med dig av vad du äter under en dag?

4. Vad är den absolut bästa träningen med inriktning på fettförbränning?

5. Vad tycker du att man i första hand ska välja bort inom kosten när man vill ”shape up” sin figur?


Din blogg är så fantastisk!

SVAR: Hej tjejen! haha tack så mycket 🙂

1. Jag har alltid varit tränad men jag har haft både mer och mindre fett på kroppen. När jag var bebis var jag smällfet, men det är ju ganska vanligt när man är liten 😀

Sedan mellan 2-16 år så var jag jätte liten på alla sätt, både kort och supersmal och det var inget jag var nöjd med då jag var lite efter i utvecklingen. 🙂

På bilden är jag typ 13 år.

16-17 år var jag tränad och smal då jag tränade mycket och tävlade på elitnivå. Men när jag var 17-20 så var jag ganska ”svullen” då jag käkade p-piller som jag mådde piss av! Förstod det inte då utan förstod det först när jag slutade. Sedan har jag också varit ganska rund i ansiktet dvs. ”tonårshull” som försvann typ vid 22år.

Ida 18 år.

Sedan kom en period då jag var övertränad och spinkig med jätte lite fett på kroppen. Det kallar jag heller inte för att vara vältränad. Det kallar inte jag varken hälsosam eller vältränad på något vis.

Ida 23 år.

Insåg i 3:an på Balettakademien att jag var för spinkig och klen för mitt eget bästa och behövde mer mat och sedan dess så har jag försökt att ta hand om min kropp på ett bra sätt och bygga upp styrka. Det känns bättre, jag är grymt mycket starkare och det ser bättre ut! Strong is the new skinny! 😉

Ida 25 år.

 

2. Nog om min kropp, nu går vi över till Pole Dance. Jag började med det i februari i år så jag har hållt på i snart 9 månader, fast då med sommaruppehåll. Klasserna är uppbyggda så att man inte behöver några förkunskaper utan kommer efter tiden att bygga den styrka som behövs. Man börjar i nivå 1 och fortsätter till nivå 5 innan man går in i avancerad. Tränar och äter man rätt så kan man utvecklas väldigt snabbt inom Poletekniken 🙂 Pole Dance är grym styrketräning för hela kroppen, speciellt överkroppen. Mina axlar, rygg och armar har tagit form och blivit så mycket starkare av Pole Träningen!

3. Jag ska försöka skriva matdagbok lite oftare då detta efterfrågas ofta.

4. Att blanda styrka och kondition tror jag man får bäst resultat av.

5. Absolut kolhydraterna och speciellt de snabba kolhydraterna som finns i ris, pasta, bröd, potatis mm.

 
11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar