Annons
Annons


MIN INSPIRATION, SAKER JAG VILL HA OCH PRESENTTIPS TILL ER!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

– Innehåller reklamlänkar –

Heeej darlings! Hoppas ni vaknar på ett härligt fredagshumör idag! Kan vi inte börja dagen med att prata lite inredning? Jo, det gör vi! Har varit mycket fokus på det i mitt liv i och med flytten och renoveringen och så ni vet. 

Jag får nya idéer hela tiden på saker jag vill köpa och göra. Framförallt när jag scrollar Pintrest! Håller ni inte med om att man kan få sån himla inspirationsboost av det?! Och såklart också av bloggar och Instagram, där kan iallafall jag fastna länge och klicka mig runt, haha. Tänkte ge er några tips på konton och bloggar som alltid gör att jag vill dra igång något projekt. 

På Instagram borde ni spana in (bilder från deras feed ovanför namnet):

@styledbyemmahos

Annons

@annacate

@63.5kvadrat

Sen tycker jag de här 3 bloggarna alltid har så härliga inredningsinlägg:

Petra (klick!) har en drömmig lägenhet och så fin smak. 

Emelie (klick!) ger ofta bra tips på prylar och detaljer, uppskattar det!

Sen älskar jag Annas (klick!) bilder och hem, helt otroligt fint! 

När jag sen fått all den här inspirationen så brukar jag klicka runt på massa inredningsidor och planera lite vad jag själv vill shoppa. Just nu är H&M home en stor favorit och ni kan se min senaste inredningsshoppingrunda i senaste vloggen här! Andra sidor jag brukar shoppa på är Rum21 här (klick!) och Royal Design här (klick!). Tycker det är en bra blandning av olika prisklasser.

Jag skrev tidigare i veckan att jag klurar en del på hallen nu (här hittar ni det inlägget) men jag är alltid sugen på nya mindre köp också. Tycker det kan göra så stor skillnad på rummet även om det bara är en liten detalj. Tror ni inte något av det här skulle passa hemma hos oss? Hur fäster man förresten en sådan där ampel i fönstret? En spik högts upp? Vill så gärna ha!

Timglas här (Klick! kolla priset) // Den här (klick!) ampeln, hur fin? // Glaskupa här (klick!). Ser kanske inte så fin ut bara sådär men den är det i ett sammanhang 🙂

Indiska har en sida också som heter ”perfekta presenter” som ni hittar den här! Så bra och inredning är nästan alltid väldigt uppskattat som presenter.

Jordglob här (klick!) // Ljusstake med fin detalj här (klick!) // Vas här (klick!). Också finare i ett sammanhang så kolla bilden i länken tycker jag!

Jag blev otroligt shoppingsugen på inredning nu! Hoppas ni också fick lite inspo 🙂 Puss, I

Kommentarer till “MIN INSPIRATION, SAKER JAG VILL HA OCH PRESENTTIPS TILL ER!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar