Annons
Annons


MIN HISTORIA OM FRIERIET!


Jag vill bara säga STORT TACK för alla grattishälsningar över förlovningen! Det värmer verkligen att höra och även fast frieriet ägde rum för 1,5 vecka sedan så är jag fortfarande chockad och fylld med kärlek. Hur fin och modig var inte Alex? Wow! Tänkte nu berätta från min synvinkel hur kvällen och frieriet var…

Våra vänner Tomas och Samatha  i Thailand frågade om vi alla (jag, Alex, Lisa och Mikaela) ville följa med och kolla på ett liveband söndag 18.00. Det ville vi ju självklart mer än gärna! Alex och Tomas skulle bara ut och dyka först men de skulle komma 1-2 timmar senare och möta upp oss för middag. Inga konstigheter då Alex och Tomas gjort det innan och gör saker ihop hela tiden. Jag Samatha, Lisa och Mikaela tar en promenad till klubben FishBowl där bandet ska spela. Där får vi den bästa platsen på stranden i sackosäckarna där vi kollar på solnedgången och har så mysigt! Jag märker att det cirkulerar drönare över oss och att det springer runt andra fotografer och filmar och fotar och Samatha säger att de skapar promotionvideos för klubben. Väldigt trovärdigt tycker jag då det var supermycket folk och en vacker kväll att fota på.

Annons

Efter ett tag börjar en supercool eldshow med 6 duktiga killar som gör de sjukaste grejerna med elden. Så himla vackert och coolt!


Helt plötsligt slutar livebandet spela och Beyonces låt Single Ladies börjar spela och flera Ladyboys kommer in och kör en rolig dansshow.

I slutet kommer det in 2 lite längre Ladyboys till som dansar och som ser ut som ledarna av Ladyboys gänget. Superkul tycker jag och apploderar vilt och dansar med!

När låten är slut tar en av de längre Ladyboysen micken och ber Ida Warg att komma upp till dem. Jag får sådan ångest och tänker NEJ! Nu har Tomas sagt att jag kan dansa och så vill de att jag ska vara med. Går motvilligt upp och ställer mig bredvid ”kvinnan” med micken och börjar prata engelska ända tills han säger Nu kommer jag prata svenska. (På bilden ovan har jag inte fattat att det är Alex än). Jag kollar på Lisa och Mikaela som klappar och ser överlyckliga ut och typ hela folkmassan som kollar på hur alla står superspända. Jag kollar på ”kvinnan” och inser, DET ÄR MIN POJKVÄN! Vad i helvete!

Här har jag suttit och kollat på min pojkvän i kvinnokläder i typ 5 minuter utan att ha sett att det är han. jag fattade ingenting. När jag sedan hör hur han börjar göra en kärleksförklaring och hur eldkillarna tänder upp ett stort eldhjärta på stranden så inser jag vad som är påväg och kan inte hålla mig för gråt! Vi går in i eldhärjat och Alex går ner på knä och friar. Jag har väldigt suddiga minnen från det här, jag kommer bara ihåg att jag var totalt i chock och så lycklig!

Jag ser min älskade pojken stå där på knä utklädd till kvinna med en stor diamant i en ask och ber mig att gifta sig med h0onom. Självklart sa jag ja!

Det här är ett av de lyckligaste stunderna i mitt liv och jag kommer minnas det för resten av mitt liv. Varför jag älskar Alex så mycket är för att han just vågar göra de här knäppa sakerna.

Har fortfarande inte smält vad som hänt och att jag faktiskt nu ska gifta mig? Efter inser jag hur alla vetat om det här och jag var den enda som inte hade någon aning. Alex hade hyrt in både liveband, eldshow och ladyboysen och planerat allt i detalj. Jag blir så rörd och jag har aldrig känt mig så älskad!Har ni inte sett frieriet så kan ni göra det HÄR! Ni kan se tydligt när jag fattar att det är han 😀

36 kommentarer till “MIN HISTORIA OM FRIERIET!”

 1. Åh, nu gråter jag igen, haha! Men alltså bilden när du har hans röda läppstift över hela fejset, så underbar 😀 <3

 2. Stort grattis till er, vilket drömfrieri! ❤️

  Smyckesnörd som jag är skulle det vara superroligt om du kunde göra ett inlägg/youtube video om ringen. Vad det är för material, storlek på sten etc. Vore jättekul att se 🙂

  Återigen, stort grattis! 🥂

  1. Tack snälla 🙂 Håller helt med, det gjorde Alex bra! 🙂 <3
   Angående ringen så kommer jag visa den både här och på youtube. Den är på tillverkning nu så ska vlogga när jag hämtar den på fredag 🙂 <3

 3. Åh men Gud så fint och roligt gjort av han. Det är verkligen något man kommer att minnas och prata om. 😀
  Grattis finaste Ida. Du är så värd det. Blir alldeles rörd av att se videon och bilderna.
  Ni kommer att få det så härligt tillsammans. Stor kram och grattis igen.

 4. Nu måste jag fråga; skämtar du eller menar du faktiskt allvar när du säger att du inte kände igen din pojkvän (i samma sekund) han tog mikrofonen och började prata? Kände igen honom på rösten alltså. Och att du faktiskt gick upp till honom och stod brevid honom en stund (medan han pratade engelska) och inte förstod vem han var. Det låter skrämmande… Du borde verkligen kolla upp att du inte har någon neurofysiologisk skada… det där är inte normalt.

  1. Skämtar DU? Vilken neurofysiologisk skada har man när man inte kan avgöra vilka kommentarer som lämpar sig och inte lämpar sig i olika sammanhang? Blir så jäkla förbannad!!

   Grattis till förlovningen Ida! Underbart frieri! Skrattgrät mig genom hela videon 😀

  2. Att hoppa till slutsatsen att hon kan ha en nervskada baserat på att hon inte känt igen sin pojkvän som är utklädd och VÄLDIGT sminkad, känns lite hårt kanske?`Ta det lugnt, han ser ju inte direkt ut ”som sig själv” just här. Förväntar man sig inte att se sin pojkvän i den situationen tror jag det hade tagit en stund för vem som helst…

 5. Så häftigt frieri! Wow! Satt med tårar när jag såg videon och med tårar när jag läser det nu. Kärlek är så fint. All lycka till er!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar